Tabakoğlu'na bir ödül daha;

Tabakoğlu'na bir ödül daha

Kastamonu’da pastırma denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri olan Tabakoğlu, yılın en iyi lezzet ödülüne layık görüldü....

İstanbul Mecidiyeköy Konferans salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde, yılın en iyi lezzeti ödülünü almaya hak kazanan ilimiz pastırmacısı Tabakoğlu, 2 ay içerisinde ikinci kez ödüle layık görüldü.

Geçtiğimiz yıl 21 Aralık’ta yine İstanbul’da düzenlenen bir törende yılın en iyi pastırma ve sucuk markası ödülünü alan Tabakoğlu, bu kez de 2022 yılının en iyi lezzet ödülünü alarak Kastamonu’yu Türkiye'ye bir kez daha  tanıttı.Ödül, Tabakoğlu Pastırma’nın sahibi Sedat Tabakoğlu’nun eşi Songül Tabakoğlu ve oğlu Cihan Tabakoğlu aldı.

2022 yılın en iyi lezzet ödül töreni, Şenol İpek ve Özlem Demir’in sunuculuğunda gerçekleştirildi. Hevin Cumsen’in organize ettiği medyada prodüksiyonun gerçekleştirdiği törende kariyer ödül törenleri de yapıldı.Sinan Akçıl, Yılmaz Morgül, Umut Akyürek, Alp Pehlivan, Ekin Uzunlar, Ahmet Selçuk İlhan, MetinYıldız, Aleyna Dalveren, Uğur Arslan, Orhan Aydın da gerçekleştirilen törende ödüllerini aldı.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum