“İstişareyi en üst düzeyde tutan siyasi yapılanmayız”;

“İstişareyi en üst düzeyde tutan siyasi yapılanmayız”

AK Parti, çalışmalarına hafta sonu gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısı ve danışma meclisi toplantısıyla devam etti....

Geçtiğimiz hafta Şeker Fabrikası bölgesi muhtarlarıyla yapılan toplantının ardından bu hafta Araç yolu bölgesi muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı. Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Butur ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı toplantıda muhtarların köyleriyle ilgili talepleri görüşüldü. İl Başkanı Doğan Ünlü, gerçekleştirdikleri toplantılar hakkında yaptığı açıklamada; “Biz AK kadrolar olarak istişareyi en üst düzeyde tutan siyasi yapılanmayız” ifadelerine yer verdi.

ÜNLÜ; “MUHTARLARIMIZ, DEMOKRASİMİZİN TEMEL UNSURLARINDAN BİRİ”

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, yapılan toplantılar hakkında açıklamalarda bulundu. Muhtarlarla yapılan toplantı hakkında konuşan İl Başkanı Ünlü; “Muhtarlarımızı demokrasimizin temel unsurlarından biri olarak görüyoruz. Ayrıca muhtarlarımız yerinden yönetimin birer tezahürüdür. Köylerimize hizmet götürürken muhtarımızın talep ve önerilerini almak bizim için çok önemli. Bu yaptığımız istişare toplantılarında köylerimize götürülecek hizmetleri muhtarlarımızla enine boyuna değerlendirme fırsatı buluyoruz. Merkez ilçemizde yedi bölge toplantısında köy muhtarlarımızla buluştuk. Bugün son toplantımızı Araç yolu bölgesindeki muhtarlarımızla yaptık. İlçelerimizde de aynı şekilde bu toplantıları düzenliyoruz. Belirli aralıklarla bu toplantıları düzenlemeye devam edeceğiz. Katılımlarından dolayı muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“HER BİR TEŞKİLAT MENSUBUMUZ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DÜŞÜNCESİNİ İFADE EDİYOR”

Diğer yandan Pazar günü gerçekleştirdikleri Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı hakkında da değerlendirmede bulunan İl Başkanı Doğan Ünlü, sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz AK kadrolar olarak istişareyi en üst düzeyde tutan siyasi yapılanmayız. Aylık danışma meclisi toplantılarımızı aksatmadan yapıyoruz. Milletvekillerimiz, İlçe ve Belediye Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, İl Genel Meclis Başkanımız ve üyelerimiz, Belediye meclis üyelerimiz ve ilçe yürütme kurulu üyelerimizin katıldığı bu toplantıda her bir teşkilat mensubumuz gönül rahatlığıyla düşüncesini ifade ediyor. Bu kurullarda yaptığımız istişareler sonucunda yatırımlarımızı ve teşkilat çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Bu ay da bu minvalde aylık danışma meclisi toplantımızı gerçekleştirdik. Teşkilat mensuplarımız sağ olsunlar, kar kış demeden toplantıya üst düzey bir katılım sağladılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum