'Hastanenin açılmasını engellemeye çalıştılar';

'Hastanenin açılmasını engellemeye çalıştılar'

Kastamonu'da yeni açılacak olan Özel Nefes Hastanesi'nin ortaklarından Yaşar Çelik, dikkat çekici açıklamalarda bulundu....

Hastaneye yatırım yapmak istemesi üzerine kendisini arayanların ve bu hastanenin açılmaması gerektiğini söyleyenlerin olduğunu ifade eden Çelik, tüm engellemelere rağmen yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ortaklardan Yaşar Çelik, hastaneye yatırım yapmasının engellenmeye çalışıldığına dair dikkat çekici açıklamalarda bulunurken, '' Biz bu işe başladığımızda buradan birileri beni aradı. Bu hastane açılmaz dediler. Biz ona rağmen, bu işin üzerine gittik. Allah'ın izniyle de artık açtık. Çünkü memlekette bir ihtiyaç var'' dedi.

ÇELİK; “MEMLEKETİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ”

Hastanenin ortaklarından Çatalzeytinli iş insanı Yaşar Çelik; “Sinan Bey’i 5-6 yıldır tanıyorum. Biz bu işe başladığımızda buradan birileri beni aradı. Bu hastane açılmaz dediler. Biz ona rağmen, bu işin üzerine gittik. Allah'ın izniyle de artık açtık. Çünkü memlekette bir ihtiyaç var. Bundan 3-4 sene önce; biz Çatalzeytinli olduğumuz için, Babam rahatsızlandı. Acil hastaneye getirdim. Burada da bazı sıkıntılarım oldu. O da içimde bir anı oldu. Sinan Bey de böyle bir şey teklif edince direkt kabul ettim. Bugün benim babama, yarın başkasının babasına, çocuğuna... O yüzden sağlık için her şeyi yaparız dedik. Ben maddi anlamda bir şey beklemiyorum. Bir şekilde İstanbul'da para kazanıyoruz ama memleketimize de bir şeyler yapmak istiyoruz. Taşköprü'de Organizeye de bir yer yapacağız, memleketimize yatırım yapıyoruz. Kimse kıymetini bilmiyor ama burası bir cennet. Sinan beye de böyle bir şeye de layık gördükleri için teşekkür ederim.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
  • doğan şahin / 28.01.2022 21:28

    tebrik eder hayırlı olmasını dilerim