Yıldızlar, Antalya'da parladı;

Yıldızlar, Antalya'da parladı

Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü, Antalya'da düzenlenen Uluslararası Kemer Cup'ta yine adından söz ettirdi....

Yetiştirdiği oyuncularla Süper Lig takımlarının ilgisini çekmeyi başaran ve bir çok oyuncusunu Türk futboluna kazandıran Kastamonu Yıldızları, Türkiye'de düzenlenen ulusal turnuvaları da kaçırmıyor.

Sporcuların velilerinin gayretleriyle çalışmalarını sürdüren Yıldızlar, Antalya'da da adından söz ettirdi. 106 takımın katıldığı turnuvada U15 kategorisinde üçüncü  olan Kastamonu Yıldızları,  oynadığı oyunla da antrenör ve izleyicilerin de dikkatini çekti.

KÜPOĞLU: ''KASTAMONU'YU İYİ BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK''

Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Abdullah Küpoğlu, turnuvayla ilgili yaptığı değerlendirmede; bu tür turnuvaların sporcuların gelişimine önemli katkı sağladığı belirterek, 'Kulüp olarak bu tür turnuvalara katılmak için çaba gösteriyoruz. Artık, Kastamonu Yıldızları, bu tür turnuvaların aranan takımı oldu. Oynadığımız oyun ve sergilediğimiz imajla, Kastamonu'yu güzel bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Kaybettiğimiz maçların ardından bile rakip antrenörler, oyunumuzu övüyor. Bizler, sporcularımızın iyi birer futbolcu olmasının yanı sıra iyi birer de birey olmaları için çabalıyoruz. Bu tür turnuvalar da, sporcularımızın hem sporuna, hem de gelişimine katkı sağlıyor. Önümüzdeki süreçte de bu tür turnuvalara katılarak, Kastamonu'yu temsil edeceğiz. Amatör sporun her zaman yanında olan ve bizim de Turnuvaya katılmamız noktasında desteklerini esirgemeyen değerli Belediye Başkanımız Op.Dr.Rahmi Galip Vidinlioğlu’na desteklerinden dolayı minnet ve şükranlarımızı sunarım'' dedi.

ÖZER: ''ÇOK İYİ BİR KADROYA SAHİBİZ''

Kulüp Antrenörü Ahmet Özer de, yaptığı değerlendirmede; ''Çok iyi bir kadroya sahibiz. Her biri birbirinden yetenekli sporcularımız var.  Bu turnuvada bir kez daha şunu gördük ki; Kastamonu Yıldızları, artık ulusal düzeyde tanınan ve bilinen bir takım haline geldi. Sporcularımıza da bu atmosferi yaşatmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Yarı finalde elendik ama yine alkışlandık. Oynadığımız futbolla, tüm takımların takdirini topladık'' dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum