Yediden yetmişe herkes KASMEK'te buluşuyor;

Yediden yetmişe herkes KASMEK'te buluşuyor

Kastamonu Belediyesi'nin en önem verdiği projelerden biri olan Kastamonu Belediyesi Mesleki Eğitim Merkezi, bir çok vatandaşı sanatla buluştururken, merkez bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Korosu da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor....

Yediden yetmişe her yaştan vatandaşın aynı amaç etrafında toplanarak şarkılar söylediği koro;  KASMEK Piyano Kursu Öğretmeni Canan Pirci'nin öncülüğünde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatıyla çalışmaları tamamlanan ve vatandaşlara hizmet vermeye başlayan Kastamonu Belediyesi Mesleki Eğitim Kurs Merkezi’nde (KASMEK) gençlerin yetişmesinde ve gelişiminde etkili olacak pek çok kurs veriliyor.

Ud kursundan piyano kursuna, robotik kodlamadan gitar kursuna kadar içerisinde pek çok kursu barındıran KASMEK’te şimdi de Türk Sanat Müziği (TSM) Eğitimi Kursu da çalışmalarını sürdürüyor.

Otuzdan fazla katılımcının olduğu TSM korosu, hem vatandaşların günlük hayatın stresini atmasını sağlıyor hem de müzik özlemlerini dindirmeyi başarıyor.


















Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum