'Doğalgazsız ilçe kalmayacak';

'Doğalgazsız ilçe kalmayacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bozkurt'ta gerçekleşen sel afeti sonrası bölgeye gelmesiyle verdiği söz, yerine getirilecek. Başta Bozkurt olmak üzere hali hazırda Doğalgaz bulunmayan 15 ilçenin tamamı, 2026'ya kadar gerçekleştirilecek yatırımlarla birlikte doğalgaza kavuşacak....

AK Parti Kastamonu Millet Vekili Metin Çelik, Kastamonu'da doğalgaz olmayan ilçelere 2022-2026 yılları arasında doğalgaza kavuşacağının müjdesini verdi.

Kastamonululara önemli bir müjde veren Çelik, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Kastamonu'nun doğalgaz olmayan Abana, Bozkurt, İnebolu, Cide, Küre, Araç, Azdavay, Pınarbaşı, Şenpazar, Çatalzeytin, Hanönü, Daday, İhsangazi, Ağlı, Doğanyurt ilçeleri 2022-2026 yılları arasında ilçelerimiz doğalgaza kavuşacak. Hazırlık çalışmalarına başlandı. KARGAZ tarafından tüm İlçe Belediye Başkanlıklarına gönderilen yazıyla, alınacak Belediye Meclisi kararı ile birlikte yapılacak teknik çalışmalar için gerekli bilgi ve belgelerin kendilerine gönderilmesi istenilmiştir. Tüm ilçelerimizin doğalgazla buluşması için talimat veren büyük ve güçlü Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e ve dağıtım şirketi KARGAZ yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum