Taşköprü İtfaiyesi'nden 2021 raporu;

Taşköprü İtfaiyesi'nden 2021 raporu

Taşköprü İtfaiye Müdürlüğü 2021 yılı faaliyet raporunu yayınladı. İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 2021 yılında 166 olaya müdahale edildiği açıklandı....

İtfaiye Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl 20 adet bina yangını, 3 adet iş yeri (Fabrika-Atölye) yangını, 11 adet araç yangını, 5 adet orman yangını, 61 adet çöp ve anız yangını, 5 adet kuruluk, kömürlük ve samanlık yangını, 9 adet trafik kazası, 23 adet kurtarma operasyonu, 10 adet baca yangını, 6 adet diğer yangınlar ve 13 adet komşu il ve ilçelerde meydana gelen sel ve yangın olaylarına müdahale edildi.

Kurtarma operasyonlarında ise 7 adet vatandaş mahsur kaldıkları yerden kurtarılırken, 16 adet kedi köpek ve benzeri minik hayvanlarımız da mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı.

Bunların yanında; ilçede faaliyet gösteren 28 İş yeri yangın güvenliği açısından denetlendi ve özel ve Kamu Kurumlarına ait bina bacaları yangın güvenliği açısından temizlendi.

Kamu Kurumları, Özel şirketler, kurs ve yurtlar v.b kurum ve kuruluşlarında yangın tatbikatları yapılarak 150 vatandaşa yangın güvenliği açısından eğitimler verildi.






Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum