''Nezih bir mekan olacak'';

''Nezih bir mekan olacak''

Uçak Kafe'nin yeni sahibi Yaşar Savaşan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu....

Geçtiğimiz günlerde 'Uçağımız Çürüyor' başlıklı haberimizin ardından Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Uçak Kafe'nin yeni sahibine teslim edildiğini açıklamıştı. İşletmenin yeni sahibi Yaşar Savaşan, Uçak Kafe'nin Mart ayı sonu itibariyle hizmete açılacağını ve Kastamonu'ya nezih bir mekan kazandıracaklarını söyledi.

''NEZİH BİR MEKANI KASTAMONU'YA KAZANDIRACAĞIZ''

Uçak Kafe'yi Kastamonu'ya bir önceki Dönem Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın kazandırdığını hatırlatan İşletme Sahibi Yaşar Savaşan, ''. Fakat gerek pandemi gerekse de diğer sebeplerden dolayı hizmet noktasında aksamalar meydana geldi. Biz de burayı devraldık. Allah'ın izniyle ailelerle rahatça gelinebilecek nezih bir mekanı Kastamonu'ya kazandırmayı düşünüyoruz'' dedi.

''MART AYI SONU İTİBARİYLE HİZMEYE BAŞLAYACAK''

İşletmenin Mart ayı sonu itibariyle faaliyete geçeceğini sözlerine ekleyen Savaşan, ''Bir çok malzememizi sipariş etmiştik fakat döviz fiyatlarındaki dalgalanma sebebiyle siparişlerimiz aksadı. Artık başka işletmelerden malzemelerimizi alacağız. Diğer illerdeki Uçak Kafelerin sahipleriyle de istişare ederek, güzel bir mekanı şehrimize kazandıracağız'' ifadelerine yer verdi.

Uçak Kafe'nin işletilme şekli hakkında da konuşan Savaşan, '' Pandemiden dolayı bir zorluk oldu. Ben de bir sağlık çalışanı olarak şunu rahatça söyleyebilirim, pandemiyi hafife almaya başladık. Böyle tıka basa, omuz omuza oturulacak bir yer yapmayacağız. Burası ferah ve geniş bir alana sahip olacak. Hatta ileride inşallah bir dev ekran temin ederek, açık hava sineması da yapmayı düşünüyoruz. Arabasıyla televizyon seyredip kahvesini içebilecek'' diye kaydetti. 










Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum