Hakkı Köylü’den  Anadolu Hastanesi’ne ziyaret;

Hakkı Köylü’den Anadolu Hastanesi’ne ziyaret

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve AK Parti İl Teşkilat Başkanı Mehdi Yenikomşuoğlu, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’ni ziyaret etti....

Milletvekili Hakkı Köylü ve Mehdi Yenikomşuoğlu, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Kırgeç, Başhekim Uzm. Dr. Zeki Esat Öztürk, Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanı Mustafa Balcı tarafından ağırlandı. 

 

29 Kasım 2021 tarihinde hayatını kaybeden Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Metin Baş’ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü belirtip taziyelerini ileten Milletvekili Hakkı Köylü, “Sağlık camiası bu pandemi döneminde acı kayıplar verdi. Temennimiz odur ki bu kayıplar son bulur ve en kısa sürede salgın sürecini atlatırız. Bu vesile ile 22 Aralık 2020 tarihinde vefat eden Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Radyoloji Uzmanı Dr. Vedat Gök’ü de rahmetle anıyorum. Salgın döneminde hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, sağlık camiamıza, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi yönetimine ve çalışanlarına başsağlığı diliyorum” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum