Zafer Partisi İl Başkanlığı açıldı;

Zafer Partisi İl Başkanlığı açıldı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kastamonu'da partisinin il başkanlığının açılışına katıldı....

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı’nın açılışını gerçekleştirmek üzere Kastamonu’ya gelen Genel Başkan Özdağ ve beraberindeki heyet, sırasıyla, Şehitlik, Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneği ziyaretleri sonrasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özdağ, Zafer Partisi İl Başkanlığı’nın açılışı öncesinde Nasrullah Meydanı’ndaki iş yerlerini gezerek esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

“SİZE SÖZ, SIĞINMACILARI ÜLKELERİNE GERİ GÖNDERECEĞİZ”

Esnafların sıkıntılarını dinleyen Esnafa; “ Sizlere söz veriyorum. Sığınmacıları ülkelerine geri göndereceğiz. Türkiye’de artık sığınmacı istemiyoruz. 8 milyon insan için (yabancı uyruklu) 90 milyar dolar para harcadık.  Eğer bu ekonomik krizi aşmak istiyorsak, yılda 10 milyar dolar harcamaktan vazgeçeceğiz. Onları yollayacağız bu birinci yapacağımız iş. İkincisi ise 5 şirkete tam 203 milyar dolarlık ihale verilmiş. Çok fazla. Bu paralar da her neredeyse onlardan geri alacağız. Türkiye’nin artık AVM’ye ihtiyacı yok fabrika yapacağız” ifadelerine yer verdi. Genel Başkan Özdağ ve İl Başkanı Özcan Büyükşen esnaflara, Suriyelilerin memleketlerine gönderilmesi amacıyla başlattıkları imza kampanyasından bahsetti.

Esnaf ziyaretleri sonrasında Kastamonu Zafer Partisi İl Başkanlığı binasının açılış programına katılan Genel Başkan Ümit Özdağ, burada yaptığı konuşmasında yeni İl Başkanlığı’nın partiye ve Kastamonu halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Akabinde parti İl Başkanlığı yönetimi ve üyeleriyle istişarelerde bulundu.Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İl Başkanlığı açılışının akabinde; Kastamonu Ticaret Odası ve Kastamonu Gazetecileri Cemiyetini ziyaret etti.  Genel Başkan Ümit Özdağ ve berberindeki heyet, Parti il yönetimiyle birlikte Cem Sultan Bedesteni’nde Kastamonu Kadın Dernekleri ile “Ülkemiz ve İlimizde Kadın konulu söyleşiye katıldı. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum