Üç bakan Kastamonulu oluyor!;

Üç bakan Kastamonulu oluyor!

İl Genel Meclisi Ocak ayı olağan toplantılarının 3’ncü birleşiminde İGM Başkanı Güray Parçal gündem sonunda meclise sözlü önerge sundu....

İGM Başkanı Parçal, Bozkurt’ta yaşanan sel felaketinde ilçede bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a fahri hemşehri beratı ile yine Bozkurt’ta süreç içerisinde destek veren Belediye Başkanları’na teşekkür plaketi verilmesi için sunduğu önergemeclisin oy birliğiyle kabul edildi. İGM Başkanı Parçal, Kastamonu’da afet sürecinde görev alan Valilere ise Vali Avni Çakır ile beraber oluşturulacak bir heyetle ziyaret edeceklerini belirtti.

İl Genel Meclisi Ocak ayı olağan toplantılarının 3’ncü birleşiminde, yazılı ve sözlü önergeler kısmında İGM Başkanı Güray Parçal, meclise sözlü önerge sundu. İGM Başkanı Parçal, sözlü önergesinde Bozkurt ve Kastamonu’nun diğer ilçelerinde yaşanan afet kapsamında, desteklerini esirgemeyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a fahri hemşehri beratı verilmesi ve yardımlarını esirgemeyen Belediyelere de teşekkür plaketi verilmesi amacıyla önergenin gündeme alınmasını oyladı. Oy birliğiyle gündeme alınan önerge, yine meclisin oybirliğiyle kabul edildi.

İl Genel Meclis Başkanı Güray Parçal, verdiği sözlü önergeye destek verdikleri için meclis üyelerine teşekkür ederek en kısa zamanda Vali Avni Çakır ve Kastamonu’dan oluşturulacak bir heyetle Bakanlardan randevu talep ederek ziyaret edeceklerini kaydetti.  

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum