Devrekani OSB için Yatırım programı teklifi...;

Devrekani OSB için Yatırım programı teklifi...

Devrekani Tarım Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde bir aşama daha geçildi....

Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç,  projenin bakanlık nezlinde tüm işlemlerinin bittiğini hatırlatarak Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı'na, önümüzdeki yıl yatırım programına alınması için teklif edildiğini hatırlattı.

 

2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kastamonu ziyareti sırasında gündeme gelen Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi, Kurtşeyh Mahallesi'nde  290 dönümlük hazine arazisi üzerine kurulacak. Her ne kadar güncel rakamlar belli olmasa da 72 milyon liralık bir yatırımla başlayan projeye, vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Devrekani'de kurulacak tesisle birlikte Türkiye'deki ihtisas organize sanayi bölgesi sayısı 30'a yükselecek.  19'u tarıma dayalı organize besi bölgesi olan bölgeler, kurulduğu bölgenin tarımına ciddi katkı veriyor.

Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç da, son gelişmeyi şu ifadelerle duyurdu; ''Tarıma Dayalı İhtisas Organize Hayvancılık projemizin Tarım ve Orman bakanlığındaki Tüm iş ve işlemleri bitmiş olup Cumhurbaşkanlığımız strateji başkanlığına yatırım programına alınmak üzere teklif edilmiştir. Tüm Hemşehrilerimize saygıyla duyurulur.'' 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum