Üçü bir arada!;

Üçü bir arada!

Tosya Belediyesi tarafından, terminalden, trafik eğitim pistine kadar birçok alanı bir arada bulunduracak “Galericiler Sitesi” inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil de, 'dev proje yükseliyor' başlığıyla paylaştığı gelişme hakkında bilgilendirme yaptı....

Tosya Belediyesi tarafından başlatılan Galericiler Sitesi, bin 140 metrekare Şehirlerarası Otobüs Terminali binası, yaklaşık 16 metrekare nizamiye ve bünyesinde 8 adet bilet gişesi, restoran-kafe, büfe, bay-bayan lavabo, abdesthane, duş, mescitler, şoför dinlenme odaları, çocuk oyun alanları ile tam bir kompleks olarak inşa ediliyor.

Oto galericilerini bir alanda, daha rahat, daha konforlu ve daha düzenli bir şekilde bünyesinde toplayacak Galericiler Sitesi, otomobil alacakların rahatça gezip görebilecekleri bir teşhir alanı olarak tasarlanacak. Bunun yanı sıra Galericiler Sitesine gidecek olan vatandaşların da araçlarını rahatça park edebilecekleri bir otopark da yapılması planlanıyor.

Trafikte can ve mal kaybını önlemek amacıyla oluşturulan Trafik Eğitim Pisti ise çocuklara eğitim vermek amacıyla kullanılacak. Çocuklar eğitici rehber veya öğretmenleri nezaretinde buraya gelip, sinyalizasyonu, karşıdan karşıya geçiş kurallarını görerek ve uygulayarak öğrenme fırsatı bulabilecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum