Hemşehrimizin katilleri yakalandı;

Hemşehrimizin katilleri yakalandı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yaşanan olayda 27 yaşındaki Kastamonulu Emre Candan, iki arkadaşıyla birlikte bir ATM'den para çekerken, bir grupla girdikleri kavga sırasında bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı....

25 Aralık Cumartesi günü gece saatlerinde İstanbul Pendik'te meydana gelen olayda; bir fabrikada çalışan Araç ilçesi Muratlı Köyü nüfusuna kayıtlı Emre Candan, arkadaşlarıyla birlikte bir ATM'den para çekerken, bir grupla tartışmaya girdi. İddialara göre Emre Candan, çıkan tartışmada 39 yaşından Y.B. tarafından kasığından bıçaklandı.  Olay yerine yakın bir yerde bulunan hastaneye doğru yaralı bir şekilde ilerleyen Candan, yere yığıldı ve olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılsa da; yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan olay sonrasında çalışma başlatan emniyet güçleri, şüphelilerden E.O., F.Ü. ve Y.B.'yi gerçekleştirdiği operasyonda yakaladı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum