Beş müdürlüğe 10 milyon TL ek bütçe;

Beş müdürlüğe 10 milyon TL ek bütçe

Kastamonu Belediye Meclisi, olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirdi....

Gerçekleştirilen toplantıda beş müdürlüğe ek bütçe verilmesi, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda onayıyla kararlaştırılırken, diğer taraftan da Kastamonu Belediyesi İştirakleri İmalat Tic. ve San. Anonim Şirketi'nin iş makinesi ihtiyacı için kredi kullanmasına yetki verildi.

 

Yıl sonuna gelinirken, Özel Kalem Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ödenek ihtiyacının karşılanması için daha önce çekilen 15 milyon TL'lik krediden ek ödenek düzenlenmesi  Plan ve Bütçe Komisyonuna aktarıldı. Verilen aranın ardından komisyon onayı sonrası, beş müdürlüğe ek bütçe verilmesine karar verildi.

10 MİLYON 377 BİN TL

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne dernek, birlik , kurum, sandık v.b. giderler için  1 milyon 600 bin TL, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne müteahhitlik hizmetleri giderleri için 2 Milyon TL, Sosyal Güvenlik Prim Ödemeleri için ise  4 milyon 140 bin 407 TL; Özel Kalem Müdürlüğü'ne temsil, ağırlama, tören, fuar, organizasyon giderleri için  487 bin TL, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne taşıt kiralama giderleri için  400 bin TL, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bahçe malzemeleri alımı için 1 milyon 150 bin TL ve diğer giderler için 600 bin TL olmak üzere toplam 10 milyon 377 bin TL aktarılmasına karar verildi.

 

Gündemin diğer maddesinde ise Kastamonu Belediyesi İştirakleri İmalat Tic. ve  San. Anonim Şirketi'nin iş makinesi ihtiyaçlarının karşılanması için 550 bin TL'lik  Kredi kullanması için Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na yetki verildi.

 

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Necati Atak ise, Kuzeykent Pazarı'ndaki lavabo talebini ve pazarcıların bağırmasından dolayı rahatsızlıklarını kendisine ileten vatandaşların taleplerini iletirken, Başkan Vidinlioğlu da konularla ilgileneceğini beyan etti.

Vidinlioğlu, son olarak; '' İnşallah, 2022 yılı memleketimiz için daha güzel olur. 2021 hem Kastamonu, hem Türkiye hem de insanlik için baya sıkıntılı günlerle geçti. Umarım 2022 daha güzel bir yıl olur, herkese mutlu yıllar, hayırlı seneler.''




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum