Ünallar A.Ş.’De E-Ticaret başarısı;

Ünallar A.Ş.’De E-Ticaret başarısı

Ünallar A.Ş., e-ticaret’teki 101’nci siparişi, pasta keserek kutladı. Aliye Ana ürünleri ile doğallığı ve gelenekselliği bir araya getiren Ünallar A.Ş. AR-GE çalışmalarıyla yoluna durmadan emin adımlarla devam ediyor....

11 perakende satış sitesinde ürettiği geleneksel lezzetleri müşterileriyle buluşturan Ünallar A.Ş., Kastamonu’nun bu geleneksel lezzetlerini Türkiye ve dünya ile buluşturmayı sürdürüyor. Unallaras.com adresi üzerinden de satışa başlayan Ünallar A.Ş., kısa sürede sektör içinde hızlı bir yükseliş ivmesi kazandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ünallar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ünal; “Kastamonu’ya kazandırılmış bir değerdir bu. Kastamonu hazineleri içerisinde 11 sitede bu ürünlerin yayınlanması Kastamonu için şeref kaynağıdır diye düşünüyoruz. Şehre değer veren hizmet eden insanlara Kastamonu her daim her zaman ihtiyacı var. Bizler de onlardan biri olarak bir şeyler yapmaya çalıştık hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“11 SİTEDE BU ÜRÜNLERİN YAYINLANMASI KASTAMONU İÇİN ŞEREF KAYNAĞI”

Bu yola ‘Kastamonu’ya ne değer katabiliriz’ diye düşünerek çıktıklarını ifade eden Metin Ünal; “Şehrin dinamikleri nelerdir, şehre neler yapılabilir bunları düşündük ve ilk sarımsak aklımıza geldi. Sarımsakla ilgili bir takım çalışmalar hazırladık. Bu arada üniversitemizin gıda bölümündeki hocalarımızdan da çok ciddi destekler alarak bugünlere geldik. Ürünümüz belli bir düzene oturdu. Şuanda il bayilikleri devam ediyor. Bu arada da internet satışlarına başlayalım dedik. E-ticaret satışlarımız belli bir düzeye geldi. Birinci site, ikinci site, Trendyol, Hepsiburada, n11, Gittigidiyor derken güzel bir seviyeye geldik. Bunu derleyip toparlamak lazımdı. Bir anda 11 perakende satış dükkânımız oldu. Bir de pandeminin de araya girmesiyle bu alanda biraz daha ciddi şekilde yürüyelim istedik. Sitelerimizi derledik toparladık ve düzen haline getirdik. Bu sektör içinde çok kısa bir süre zarfında 101’nci siparişimizi dün tamamladık. Bugün itibariyle de 103’ncü siparişimiz geldi. İnşallah bininci sipariş, 10 bininci sipariş, 1 milyonuncu siparişe doğru yolumuz olur. Hayırlı uğurlu olsun. Kastamonu’ya kazandırılmış bir değerdir bu. Kastamonu hazineleri içerisinde 11 sitede bu ürünlerin yayınlanması Kastamonu için şeref kaynağıdır diye düşünüyoruz. Şehre değer veren hizmet eden insanlara Kastamonu her daim her zaman ihtiyacı var. Bizler de onlardan biri olarak bir şeyler yapmaya çalıştık hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“AR-GE DEVAM EDİYOR DURMUYORUZ”

Aliye Ana markası hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Ünal; “Aliye Ana benim babaannem. Babaannem ilginç bir insandı. Karpuz suyuna limon sıkıp üzerine maydanoz koyardı. Bunlar da onun bize bıraktığı eserleri. Babaannemizin isminin devam etmesini istediğimiz için bu marka ismini tescillettik. Şimdi de daha iyi satışları yakalamak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim, ‘Babaannem Usulü’adında bir sloganımız var. Aliye Ana markası adı altındaki ürünlerimiz;‘Tarhana çöreği, eğşi suyu, sarımsak reçeli, atıştırmalık tarhana çöreği, Kıskıtır.’ Bir de Suat Gazozu’muz var. Onu da mandalinalı yapıyoruz. Peşinden de üzüm şırası gelecek. Ar-Ge devam ediyor durmuyoruz. Şuanda da ulusal zincir firmalardan biri bizlerden şehriye talep etti. Çalışmasını yaptık barkodu belirledik, ambalajı bekliyoruz” diye konuştu.

El yapımı pasta kesilerek yanında Ünallar AŞ’nin geliştirmiş olduğu Aliye Ana Tarhana Çöreği ikram edildi.  






Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum