KÜ'de Peyzaj Mimarları bir araya geldi;

KÜ'de Peyzaj Mimarları bir araya geldi

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sevgi Öztürk’ün moderatörlüğünde bu yıl ilki düzenlenen “Peyzaj Mimarlığı Kariyer Günleri" Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Konferans salonunda gerçekleştirildi....

Lisans eğitimini Kastamonu Üniversitesini birincilik ile tamamlayan Kastamonu İl Özel İdare Genel Sekreterliği Peyzaj Mimarı Fatih Fettahoğlu, bölüm üçüncüsü olarak mezun olan Kastamonu Meteoroloji Müdürü Salih Yıldırım ve lisansüstü eğitimini Üniversitemizde gerçekleştiren Peyzaj Yüksek Mimarı Meryem Kocaoğlu ile Kastamonu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şefi Ferhat Şahin, Peyzaj Mimarlığı bölümü öğrencileri ile buluştu.

Açılış konuşmasını Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tolga Taşçı’nın gerçekleştirdiği etkinlikte, Peyzaj Mimarlığı alanında tecrübeli davetliler, kariyer planlamasının ipuçları ve eğitim hayatı sonrasındaki süreçler hakkında fikir ve görüşlerini öğrencilerle paylaştı.

KÜ öğrencileri, firma ve sektörleri daha yakından tanıma fırsatı bulabilmek, iş başvurusu ve çalışma hayatı gibi konularda katılımcılara sorularını yöneltti. Bilgi, birikim, yetkinlik ve deneyimlere ilişkin görüş alışverişi gerçekleştirildi.

Etkinliğin sonunda, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Öztürk tarafından konuklara teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.   





Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum