Toprakçılar Konağı, yeni yüzüyle hizmette;

Toprakçılar Konağı, yeni yüzüyle hizmette

Toprakçılar Konağı, Kastamonu turizmine yeni yüzüyle hizmet edecek. Konakta basın mensuplarıyla bir araya gelen İşletme Sahibi Ali Gençoğlu; “Kastamonu olarak bir Safranbolu kadar olamıyoruz. Konaklarımızı biraz daha otel tarzına çevirirsek bizim için daha iyi olur. Bizim hedefimiz bu hizmetlere öncülük etmektir” dedi....

ŞENEL: “YENİLİKLERİMİZ, HER ZAMAN SÜREGELECEK”

Otel Müdürü Hülya Şenel ise, oteldeki hizmetleri hakkında şu bilgilendirmeyi yaptı; “Sabah kahvaltımız açık büfe şeklinde oluyor. Yaklaşık 40 çeşit açık büfemiz mevcut. Dışarıdan gelen misafirlerimize de ayriyeten kahvaltı hizmeti sunuyoruz. Nargilemiz mevcut, konağımıza özel hamburgerimiz var. İlerleyen zamanlarda alkol hizmeti ve yöresel yemeklerimizi de müşterilerimize sunmaya başlayacağız. Özel günler düzenlemeyi düşünüyoruz. Hafta sonları canlı müzik hizmetleriyle işletmemizi hareketlendirmeyi planlıyoruz. Ne kadar yenilik yaparsak, müşterilerimizle olan etkileşimimiz daha fazla olacaktır. Bu yüzden yeniliklerimiz her zaman süregelecek.”

Otelde bulunan odalar hakkında da konuşan Şenel; “Çiftler için dizayn edilmiş odalarımız mevcut. Bu odalarımızda özel banyo ve Türk hamamı var. Ailelere hitap edecek odalarımız da mevcut. Aile odamız toplamda 5 kişilik ve 70 metrekare büyüklüğünde iki ayrı odadan oluşuyor. Sağladığımız hizmetlerle her kesime hitap etmeye çalışıyoruz. Bizim amacımız sadece Kastamonu’ya değil, tüm dış kesimlere hitap etmek. Oda kapasitemizi artırarak turizm turları ile anlaşmalarımızı imzalamayı hedefliyoruz” dedi. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum