Arama
Arama Sonuçları
Derdiyok; "4 ayda Kastamonu'da yoğun tempo yaşadık"
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok, 4 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kastamonu'da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastaların daha etkin bir şekilde tedavi edilmesi için yapılan çalışmalara vurgu yapan İl Müdürü Derdiyok, hastaların il dışına sevklerinin azaltılması noktasında da gayret içerisinde olduklarını kaydetti. 
Belediye Başkanı sözleşme imzaladı!
Araç Belediye Başkanı Süleyman Yazkan, belediye çalışanları arasındaki gelir dağılımı adına Türk Yerel Hizmet-Sen Sendikası Başkan Yardımcısı Coşkun Tahmiscioğlu ve Sendika İş Yeri Temsilcisi Yavuz Altınoğlu ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.
Kastamonu'nun bisiklet yoluna, büyük ayıp!
Kastamonu’nun bisiklet yolu, şimdilerde gelişigüzel yazılan duvar yazılarıyla çevrilmiş durumda. Yolda bisiklet haricinde her türden motosiklet ve otomobil geçse de, bölge ilgi bekliyor.
Kastamonu Valisi Dallı'dan veda açıklaması!
Kastamonu Valisi Dallı'dan veda açıklaması!
Abdurrahman Paşa Lisesi'ndeki yurt kararına tepki yağdı!
Abdurrahmanpaşa Lisesi Erkek Öğrencilerinin 4 kilometre uzaklıktaki başka okul yurduna  yerleştirilecek olmasına velilerden tepki geldi. Erkek öğrencileri velileri adına açıklama yapan Mustafa Toklu;  “Çocuklarımızı mağdur etmeyin, çocuklarımızın uzak yerden gelip gitmesi ile ilgili olacak olumsuzluklarına da sebep olmayın” dedi.
DSİ, 21 yılda Kastamonu’ya hizmet yağdırdı
Kastamonu’da son 21 yılda yapılan yatırımlara dikkat çeken Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta; “21 yılda Kastamonu’ya 20 milyar 913 milyon TL değerinde 121 tesis inşa ettik. Kastamonulular için üretmeye devam edeceğiz” dedi.
İlçeye yeni araç!
Hanönü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylere yapılan hizmetlerin artırılması amacıyla kanal kazıcı ve yükleyici alındı.
Zimbabwe’de Kastamonu imzası!
Halit Bitkin, “Deniz Feneri Kastamonu Temsilcisi olarak 10.000 km uzakta Afrika ülkesi Zimbabwe’de bir vefa örneği daha göstererek yoksul Zimbabwe müslümanlarına “Atabey Gazi Mescidi” inşa ederek teslim ettik” dedi.
Başkan Baltacı'nın Önceliği: Şehir İçi Ulaşımın İyileştirilmesi
Göreve başlamasının ardından ilk olarak şehir içi ulaşım problemini gündemine alan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, "Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar başta olmak üzere seçim öncesi üzerinde durduğumuz konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceğiz” dedi.
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
Tosya'da yeşil alanların sayısı artırılacak
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, ilçede yeşil alanların sayısını artıracaklarını belirtti.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Kastamonu'da Belediye, borçlarını astı!
Kastamonu'da ilçe belediyesi, borçlarını astı...
Kastamonu Özel İdare bayramlaştı
Kastamonu İl Özel İdaresi personelleri,  Ramazan Bayramı’nın ardından mesainin ilk günü geleneksel hale gelen bayramlaşma programında merkez binada sosyal tesislerde bir araya gelerek bayramlaştı.
Fotoğraf krizine bir tepki de Ekmekci'den!
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının Kastamonu Belediye Başkanlığı makam odasından kaldırılmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de söz konusu duruma ilişkin; "Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir" dedi.
Kastamonulu muhtar görevinde 47 yılı geride bıraktı
Kastamonu'da ilk kez 24 yaşında muhtar olan 71 yaşındaki Mehmet Başaran, 10. kez girdiği muhtarlık yarışında rakiplerini geride bırakarak yeniden muhtarlığa seçildi
Geri sayım başladı!.. Akaryakıtta yeni dönem
Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.
Belediyenin 2023 raporuna 'yetersiz' oyu çıktı
Kastamonu Belediyesi Nisan ayı ilk toplantısı, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda komisyon üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Öte yandan 2023 Faaliyet Raporu da oylandı. 2023 Faaliyet Raporu Kastamonu Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle yetersiz bulundu.
Meclisteki 'Erdoğan' protestosuna Baltacı'dan cevap !
Kastamonu Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu tarafından, Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı'nın makam odasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin kaldırılmasına tepki olarak protesto yapılmıştı. Belediye Başkanı Hasan Baltacı yapılan protestoya cevap verdi.
Hanönü'nün yeni Başkanı start verdi!
31 Mart Yerel Seçimlerinde Hanönü Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Yamalı mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Metin Yamalı, “Koltuğa ve makama oturmak için gelmedik. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ekip olarak çalışacağız ”dedi.
Seçim bitti, hizmet de bitti!
Kastamonu ile birlikte gelişen Kastamonu Üniversitesi için Kastamonu Belediyesi tarafından kampus içi taşımacılığa kolaylık getirilmişti.
Seçim bitti, hizmet de bitti!
Kastamonu ile birlikte gelişen Kastamonu Üniversitesi için Kastamonu Belediyesi tarafından kampus içi taşımacılığa kolaylık getirilmişti.
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Ilgaz'da hizmet içi eğitim!
2024 Yılı Hizmet İçi Eğitim Seminerine, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Ilgaz Dağı Yangın Eğitim Merkezi'nde devam edildi.
İnebolu'nun aşı boyalı evleri su kabaklarında…
İnebolu ilçesinde açılan ‘su kabağı işlemeciliği kursu’ yoğun ilgi görüyor. Kursiyerler tarafından İnebolu'nun aşı boyalı evlerinin işlendiği su kabakları satışa sunuluyor.
Taşköprü’de yeni dönem resmen başladı!
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Taşköprü Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Arslan, gerçekleşen devir teslim törenin ardından 3. kez Taşköprü Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.
Bayram öncesi kötü haber!.. Otobüs biletleri uçakla yarışıyor
Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala otobüs bileti fiyatlarındaki artış dikkat çekiyor. Otobüs ile uçak bileti arasındaki fiyat farkı iyice azalırken, bazı rotalarda ve seferlerde uçağın daha cazip hale geldiği görüldü.
Akif Güzel: ‘Yolumuza daha kararlı devam edeceğiz’
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, 31 yerel seçimleri sonrası ilk açıklamasını yaptı.