Aksoy İletişim, hizmete açıldı;

Aksoy İletişim, hizmete açıldı

İnönü Mahallesi, Rauf Denktaş Caddesi, Çağdaş Apartmanı, A Blok, No;41’de Emirli Köyü Muhtarı Hüseyin Aksoy’un sahibi olduğu Aksoy İletişim işyeri düzenlenen törenle açılışı yapıldı....

Açılış duasını Hacı Nimet Darende Cami İmam Hatibi Kamil Sakallıoğlu’nın  yaptığı Aksoy İletişim’in kurdelesini de Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Öz, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, MHP İl Başkanı Emin Çınar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Özmen, Belediye Meclisi Üyesi ve İşadamı Zeki Kebeci, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur, İl Genel Meclisi Üyesi Hüsnü Dıngıloğlu ve işyeri sahibi Hüseyin Aksoy kesti.

Açılışa, Şeker-İş Sendikası Kastamonu Temsilcisi Ali Çufadaroğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tiryaki, Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Yücel Gedik, Kunduracılar Odası Başkanı Mehmet Kalyoncuoğlu, Siyasiler, İşadamı ve esnaflar ile diğer davetliler katıldı.

"İŞYERİMİZİ AÇMANIN BÜYÜK MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Aksoy İletişim işyeri sahibi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada; “İletişim ürünlerinin bulunduğu işyerimizi açmanın büyük heyecanını ve murtluluğunu yaşıyoruz. İşyerimizde cep telefonları satış ve teknik servis hizmeti vereceğiz. Dedem Sait Ördekoğlu ve çocuklarım Onur Aksoy ve Sefa Aksoy’un destek ve katkıları ile açtığımız işyerimizin açılışına katılan tüm herkese de teşekkür ediyorum. Yeni işyerimiz ilimize hayırlı olsun” dedi. 

Açılışta konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Öz, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, MHP İl Başkanı Emin Çınar da işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum