“Sahadan olumlu geri dönüşler alıyoruz”;

“Sahadan olumlu geri dönüşler alıyoruz”

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ilçelerdeki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor....

Taşköprü ilçesinde esnafları ziyaret eden İl Başkanı Doğan Ünlü, Organize Sanayi Bölgesi’nde önümüzdeki süreçte yatırım sektörünün olacağını belirtti. Ayrıca l Başkanı Ünlü, geçtiğimiz günlerde açıklanan 2022 Asgari Ücret miktarı hakkında sahadan olumlu geri dönüşler aldığını ifade etti. 

“TAŞKÖPRÜ OSB’DE ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE YATIRIM SEKTÖRÜ OLUŞTUĞUNU GÖRECEĞİZ”

İlçe gezilerinde Taşköprü ilçesiyle devam eden AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü; “Birçok ilçemizi ziyaret etmiştik. Bugün itibariyle de Taşköprü ilçemizi ziyaret ediyoruz. Taşköprü ilçemizde esnaflarımızla sohbet etme fırsatı bulduk. Onları dinliyoruz. Dünyanın içinden geçtiği bu süreçteki durumuyla ilgili karşılıklı istişarelerde bulunduk. Taşköprü ilçemiz en büyük ilçelerimizden birisi. Ticaretin merkezi olan yerlerden birisi. Buradaki çalışmalarımız gün boyu devam edecek. Buradaki esnafımıza hem hayırlı işler dileğinde bulunduk hem de diğer konularda bilgi alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz.  Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’nde inşallah önümüzdeki süreçte yatırım sektörünün oluştuğunu göreceğiz. Onun dışında Taşköprü’de tarım endeksli olan ilçelerimizden birisi. Sarımsağın da son günlerde fiyatının biraz daha çiftçi anlamında yükseldiğini görüyoruz. Bu da çiftçimizin yüzünü güldürüyor. Taşköprü’müzdeki kamu yatırımlarımız sürüyor,  bundan sonra da devam edecek.”

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan, 2022 asgari ücret miktarı hakkında esnaftan gelen tepkileri de değerlendiren AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü; “Asgari ücretin ne kadar olacağıyla ilgili büyük bir beklenti vardı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir konuydu. Asgari ücret Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanmasıyla birlikte 4 bin 250 TL olarak belirlendi.  Asgari ücrete gelen tepkiler, sahada gördüğümüz kadarıyla iyi bir karşılık bulduğunu görüyoruz. Olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.





Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum