Kan verip, can oldular;

Kan verip, can oldular

Kastamonu Ülkü Ocakları Üniversite Birimi, Kızılay’a kan bağışı desteğinde bulundu. Kastamonu Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne gelen öğrenciler, kan verdi....

Kastamonu Ülkü Ocakları Üniversite Birimi’ndeki öğrenciler, Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne gelerek kan bağışında bulundu. Kastamonu Ülkü Ocakları Üniversite Birimi’ndeki öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı faaliyetinin belirli zamanlarda düzenlenerek Kızılay’a her zaman destek olunacağı belirtildi.

AKTAŞ; “KAN BAĞIŞI BİRÇOK İNSANA YAŞAM UMUDU OLABİLİR”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kastamonu Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanı Tuğra Oktay Aktaş; “Bildiğiniz üzere yılda bir veya iki kez yapılacak olan kan bağışı birçok insana yaşam umudu olabilir. Her gün çeşitli kazalar, yaralanmalar ve operasyonlar gerçekleşiyor. Bu noktada kan ihtiyacı hayati önem taşıyor. Bizler bu bilinçle milletimizin her bir ferdini kendi ailesinden gören Ülkü Ocakları Üniversite birimi mensubu arkadaşlarımız ile Türk Kızılay’ımıza kan bağışı programımızı sürekli ve düzenli hale getirmek için çalışmamızı yaptık. Projemiz, 15 fakülteden 150 üniversiteli arkadaşımızla birlikte toplamda 2023 Ülkücünün Türk Kızılay’ına kan veriyor. Bununla ilgili düzenli olarak her hafta bir fakülte teşkilatımızdan 10-15 gencimiz ile gerçekleşecek” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum