KASTOD’ da Gül dönemi;

KASTOD’ da Gül dönemi

Kastamonu Turizm ve Otelciler Derneği’nde(KASTOD) yönetim kurulu tarafından tek aday olarak gösterilen Hüsnü Gül yeni başkan oldu....

Pandemi süreci sebebiyle geciken KASTOD Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yeni başkan, yönetim kurulu ve üyelerin seçimiyle Emirbey Atlı Turizm ve Demirbey Göl Resort işletmelerinin sahibi Hüsnü Gül seçildi.

GÜL; “ARALIK AYI İTİBARİ İLE DE HIZLA ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ”

Hüsnü Gül, kendisinden önce dernek başkanlığı görevini yürüten Mustafa Gün'e, Serkan Mütevelli’ye ve yönetim kuruluna göstermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ederek, şu açıklamalarda bulundu; “Şehrimizde önceki dönemlere göre kadınlarımızın şehrimizin gelişim ve tanıtımında gösterdikleri gayret tartışılmaz. Bu sebeple kadın üyelerimizin de yönetim kurulunda olması gerektiğini düşündüm. Pandemi süreci, sel felaketi gibi sebeplerden dolayı birçok kuruluş ve STK’larda olduğu gibi derneğimizde de ne yazık ki çok fazla fiili çalışmalar yapılamadı. Bu süreçte ilgili kurum ve kuruluşlarla alt yapı hazırlıkları ve nereden başlayacağımız ile ilgili birçok görüşme ve istişarelerde bulunduk. Ve yönetimimizle beraber detayları ve yol haritamızı ivedilikle hazırladık. Yol haritamızı da en kısa sürede kamuoyu ile paylaşacağız. Aralık ayı itibari ile de hızla çalışmalarımıza başlayacağız. Beni bu göreve layık gören dernek yönetimine ve üyelerimize sonsuz teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Ben de bu görevi derneğimizdeki tüm paydaşlarımızla el ele vererek turizm konusunda tüm imkân ve desteklerden yararlanarak şehrimiz adına elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza söz veriyorum. Çünkü Memleketimiz turizmde 4 mevsim ilgi odağı olabilecek, sahili, eko turizm, Ilgaz kayak merkezleri, inanç turizmi, gastronomisi ile çok güçlü bir şehir. Pandemi sürecinde de en çok tercih edilen iller arasında yer aldı. Allah’ın izniyle de derneğimiz yönetim kurulu ve tüm üyeleri ile birlikte şehrimiz açısından büyük bir şans olan, söz konusu turizm olduğunda yüce devletimizin tüm imkânlarını seferber eden Valimiz Avni Çakır başta olmak üzere Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansımıza, Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne, Dernekler İl Müdürlüğü’ne, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim görevlilerine sonsuz teşekkürlerimi sunar,  tüm kamu kuruluşlarının destekleriyle de Kastamonu’yu tanıtmaya, alt yapı eksiklerimizi tamamlamaya ve tespit edilen temel sorunlardan başlayarak gerekli tüm çalışmaları yapacağımıza inancımın tam olduğunu ifade etmek isterim” dedi.

KASTOD’un yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu;

KASTOD Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Gül, Başkan Yardımcıları;Cem Dilimel, Yavuz Emen ve Serkan Mütevelli. Genel Sekreter Esma Kuruoğlu. KASTOD Yönetim Kurulu Üyeleri; İlknur Aynan, Serpil Durgut, Orhan Veli Yavuz, Mine Akçakoca Özgür, Fatma Bölükbaş, Serpil Çam ve Melih Şükrü Çetin. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Eyüp Akarsu, Erol Öztürk, Mehmet Ayhan Yılmaz, Filiz Kanburoğlu, Adnan Adil Emen. Denetleme Kurulu; Halil Sarımeşe, Nihal Gül, Elif Avanoğlu.

KASTOD'DAN VALİ AVNİ ÇAKIR'A ZİYARET

Kastamonu Turizm ve Otelciler Derneği( KASTOD) yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından ilk ziyaretini Vali Avni Çakır’a gerçekleştirerek Kastamonu turizminin gelişimi noktasında, fikir alışverişinde bulundu. Vali Çakır, turizm sektöründe sabrın önemli olduğuna değinerek, turizmcilerin her zaman yanında ve destek olduklarını dile getirdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum