“En kısa sürede gerekeni yapacağız”;

“En kısa sürede gerekeni yapacağız”

Halk Eğitim Merkezi ve Görme Engelliler Derneği işbirliği içerisinde düzenlenen 366’ncı Gün Empati Günü programında sarı çizgi için söz verildi....

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda, şehrin belli kısımlarında sarı çizgiye ihtiyaç duyduklarını ifade eden Dernek Başkanı Cahit Kuşoğlu bu ihtiyacı dile getirdi. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, bu talep noktasında gerekenin yapılacağını söyledi.

KUŞOĞLU; “TALEBİMİZİN YERİNE GETİRİLECEĞİNDEN YÜZDE YÜZ EMİNİZ”

Kastamonu Görme Engelliler Derneği Başkanı Cahit Kuşoğlu, 366’ncı Gün Empati Günü programında yaptığı konuşmasında, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu’ndan görme engelli bireyler için elzem bir ihtiyaç olan sarı çizgi talebini iletti. Kuşoğlu taleplerini, konuşmasında şu ifadelerle dile getirdi; “Baston eğitimi kursundan bahsettik ama bizim bunu kullanabilmemiz için de sarı çizgilere ihtiyacımız var. Kastamonu çok eski bir memleket bunu biliyoruz ve Kastamonu’nun her yerine sarı çizgi yapılmasını beklemek haksızlık olur diye düşünüyoruz. Ama bizim için önemli olan noktalar var, çay boyu, belediye caddesi ve Nasrullah meydanı. Orası sonradan düzenlendiği için bizler için çok zor bir hale geldi. Belediye Başkanı’mıza bu talebi iletiyoruz. Bu talebimizin de karşılık bulacağından yüzde yüz eminiz.”

VİDİNLİOĞLU; “EN KISA SÜREDE GEREĞİNİ YAPACAĞIZ”

 Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu ise “Engellilerimizin yaşamlarından tüm engellerin kaldırılmak, onlara her alanda fırsat eşitliği sağlamak bizlerin görevi. Kardeşimizin sarı çizgiler noktasında talebini not aldık en kısa sürede gereğini yapacağız. Hem şahsım olarak hem de Belediyemiz olarak her zaman her türlü sıkıntınızda yanınızda olacağımızın bilinmesini isteriz” dedi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum