Kızların rakibi çok 'dişli';

Kızların rakibi çok 'dişli'

Kastamonu’yu Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nin 11. Grubunda temsil eden Acacia Maden Taşköprüspor, yarın lig lideri Ankara DSİ’yle karşı karşıya gelecek. Yarın Taşköprü Spor Salonunda yapılacak olan ligin sekizinci hafta karşılaşması saat 15.00’da başlayacak....

Lige Türkiye Voleybol Lisesi’ne 3-1 mağlup olarak başlayan temsilcimiz, arkasından Ankara Yolspor’u 3-0, PTT’yi 1-3 ve Ankaraspor’u 3-1, MKE Ankaragücü’nü ise 0-3 mağlup etmişti. Şuan ligde 12 puanla ikinci sırada yer alan temsilcimiz bu haftayı dinlenerek ve uyum sürecini en üst seviyeye çıkartma adına yüksek tempo antrenmanlarla liderlik maçına odaklı geçirdi.

Yarın kendi evinde grupta şuana kadar hiç set bile kaybetmeyen Ankara DSİ’yi ağırlayacak olan temsilcimiz, Taşköprü’de yapılacak olan futbol derbisi maçı ardından taraftarı hep birlikte salona çağırıyor. Ezici taraftar gücünü yanına alacak olan Acacia Taşköprü, haftayı kayıpsız geçmek peşinde. Rakip Ankara DSİ oynadığı 6 maçta 6 galibiyet alarak topladığı 18 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. 6 Maçın 18 setini de kazanan rakip Ankara DSİ, oynadığı 5 maçta 13 set kazanan ve 5 set kaybeden temsilcimize takılmak istemiyor.

Acacia Maden Taşköprüspor bu karşılaşma ardından haftaya ise ilk devre son maçında Karşıyaka Ankara’ya konuk olacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum