“Kızılay, Cumhuriyet Meydanı’nda”;

“Kızılay, Cumhuriyet Meydanı’nda”

Kastamonu Kızılay Kan Bağış Merkezi, Cumhuriyet Meydanı’nda kan bağış etkinliği düzenledi. 2 gün süren ve dün itibariyle Cumhuriyet Meydanı’nda başlatılan etkinliğin bugün son günü....

Saat 18.30’a kadar meydanda olacaklarını kaydeden görevliler, duyarlı tüm vatandaşları an bağışı yapmaya davet eti.

Ülkenin kan ihtiyacının tamamına yakınını karşılayan Türk Kızılay, kan bağışlarında duyarlı vatandaşları kan bağışı yapmaya çağırıyor. Kastamonu Türk Kızılay Kan Bağış Merkezi de Kastamonu’da, kan bağışı etkinliklerine devam ediyor.Kan Bağış Merkezi, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği kan bağışı etkinliğiyle hem vatandaşlara kan bağışı yapmaları için kolaylık sunuyor hem de kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekiyor.

Dün itibariyle, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kan bağışı etkinliğinde toplam 11 ünite kan bağışı aldı. Bugün ise öğle saatlerine kadar herhangi bir kimsenin bağışta bulunmak için tıra gelmediğini belirten görevliler, duyarlı vatandaşları Cumhuriyet Meydanı’nda bekleyen Kan Bağış Tırı’na davet etti. Kan vermenin önemli olduğunu ve insan hayatı için gerekli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan görevliler; “Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Kastamonu’yu Cumhuriyet Meydanı’ndaki kan bağış tırımıza bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kan Bağış Merkezi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği 2 günlük kan bağış etkinliği, bugün sona eriyor. Saat 18.30’a kadar meydanda olacaklarını belirten görevliler, Kastamonu’yu kan bağışına bekliyor. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum