Türk farkı, İzlanda'yı bile ısıttı...;

Türk farkı, İzlanda'yı bile ısıttı...

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya geldi. Maç öncesi gerçekleştirilen seremonide Milli futbolcularımızdan alkışlanacak bir hareket geldi. İşte İzlanda - Türkiye maçında dikkat çeken detay......

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, daha önce 7 maçta sadece 1 kez berabere kalabildiği İzlanda deplasmanına çıktı. Millilerimiz rakipten daha önce zorlu hava şartları ile de mücadele etmek zorunda kaldı. Maç sırasında havanın 0 derece olduğu öğrenildi.

ÇOCUKLAR SEREMONİYE BERE İLE ÇIKTI

Seremonide çıkan çocukların ise bu soğuk hava karşısında tedbir olarak bere ve eldiven giydikleri gözlendi. Seremoni sırasında Milli Takımımızın önünde duran İzlandalı çocukların soğuk hava karşısında zaman zaman zorlandıkları görüldü.

MAÇA DAMGA VURDU

O sırada Milli Takımımız'ın futbolcularından oldukça güzel bir hareket geldi ve maça damgasını vurdu.

DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜ

İlk olarak İstiklal Marşımızın okunduğu sırada Merih Demiral önündeki çocuğa eşofman üstünü vererek üşümesini engellemek istedi. Bu görüntü kısa sürede güzel görüntülerin oluşmasına neden oldu. Merih Demiral'ın yanı sıra diğer milli futbolcularımız da çocukların üşümesine izin vermedi.

ALKIŞLAR BİZİM ÇOCUKLAR'A

Tüm futbolcularımız seremoni sırasında çocuklara eşofman üstlerini vererek alkışlanacak harekete imza attılar.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum