‘Emlakçıyı Beklerken’ kahkahalar dinmedi;

‘Emlakçıyı Beklerken’ kahkahalar dinmedi

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) tarafından düzenlenen etkinlikte, Yasemin Yalçın Tiyatrosu “Emlakçıyı Beklerken” isimli iki perdelik tiyatro oyunu Kastamonulularla buluştu....

Sevilen tiyatro oyuncuları Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, Cenk Tunalı, Ziya Kürküt, Kahraman Sivri, Eylül İlbey, Sertaç Akkaya, Funda Oskay’ın yer aldığı “Emlakçıyı Beklerken” isimli komedi oyunu, saat: 17.00-19.00 ile 20.30-23.00 olmak üzere 2 seans olarak Kastamonulu tiyatro severler için sahne aldı. Kastamonu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen tiyatro oyununa Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Baro Başkanı Özgür demir, SFC Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu, Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, İşadamı İsmail Erşahin başta olmak üzere çok sayıda sanatsever vatandaş katıldı.Vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan tiyatro gösterisi, kahkahalar ve alkışlar eşliğinde izlendi.

VİDİNLİOĞLU; “BÜYÜK BİR KEYİFLE İZLEDİM”

Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu tiyatro ile ilgili yaptığı açıklamasında u ifadelere yer verdi; “Yasemin Yalçın Tiyatrosu’nun ‘Emlakçıyı Beklerken’ isimli tiyatro oyununun ilimizde gerçekleştirilen gösterimini büyük bir keyifle izledim. Hemşehrimiz İlyas İlbey ve değerli sanatçı Yasemin Yalçın başta olmak üzere tüm sanatçılarımızı sahneledikleri güzel oyun için tebrik ederken emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum.”

İLBEY; “KASTAMONU’DA KÜLTÜR MERKEZİ’NE BÜYÜK İHTİYAÇ VAR”

İlyas İlbey tiyatro sonrasında yaptığı konuşmasında şu ifadeleri dile getirdi; “Kastamonu’da ilk tiyatro gösterimizi gerçekleştirdik. 43 yıldır da bu mesleğimizi sürdürüyoruz. Kastamonu’da Kültür Merkezi’ne büyük ihtiyaç var. Tiyatro gösterimimizi kısıtlı imkânlarda sergileyebildik. İnşallah yeni bir Kültür Merkezi’ne de Kastamonu’suz en kısa zamanda kavuşur. Çünkü gördük ki büyük ilgi ve alaka var. 2 seansımızda dolu dolu geçti. Bize büyük ilgi gösteren, misafirperverlik gösteren hemşehrilerime arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Tiyatro gösteriminden büyük mutluluk duydum ve tüm arkadaşlarımız en iyi performanslarını da sergilediler” dedi.

YALÇIN; “İNŞALLAH YENİ GÖSTERİMİZ İÇİN DE KASTAMONU’YA GELMEK İSTERİZ”

Usta oyuncu Yasemin Yalçın da tiyatro ekibine büyük misafirperverlik gösteren Kastamonululara teşekkür ederek şöyle konuştu; “Bizden yeni tiyatro gösterimi istekleri oldu. İnşallah yeni gösterimimiz içinde Kastamonu’ya gelmek isteriz” dedi.

KAS-DER Kastamonu Şube başkanı Mehmet Eren’de, tiyatro gösterimini sergileyen başarılı ekibe ve tiyatroya gelen tüm Kastamonu’ya Kas-Der adına teşekkür etti. Belediye Başkanı Vidinlioğlu, tiyatro ekibine hediye takdim etmesiyle program son buldu.




Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum