Kastamonu MÜSİAD Bursa’da;

Kastamonu MÜSİAD Bursa’da

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu heyeti 104’ncü Genel İdare Kurulu Toplantısı’na katılmak üzere bu gün Bursa’da olacak....

MÜSİAD 104’ncü Genel İdare Kurulu Toplantısı, 3-4 Aralık 2012 tarihlerinde MÜSİAD Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde ‘’Otomotiv Teknolojileri ve Yan Sanayinde Yeşil Dönüşüm‘’konu başlığı ile gerçekleştirilecek.Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TOGG İcra Kurulu Başkanı Gürcan Karakaş’ında konuk olacağı toplantılar iki gün boyunca devam edecek.

SEVGİLİOĞLU; “ASMALI’NIN BAŞKANLIK GÖREVİNİ DEVRALMASINDAN SONRA İLK BÜYÜK ORGANİZASYONUMUZ OLACAK”

MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Bir benzerini 2019 yılında Kastamonu’da gerçekleştirdiğimiz,Genel İdare Kurulu Toplantıları, istihdamın artırılması, iş hacimlerimizin ve ihracatımızın geliştirilmesi için hep birlikte, değerli bakanlarımızın katkıları ile daha da iyi bir noktaya getirecek olan önemli etkinlikler olup, 104’ncü Genel İdare Kurulu Toplantısı için Bursa’dayız. Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimizin yanında, yurt içinden ve yurt dışından şube başkanları ile yönetim kurulu üyeleri olmak üzere geniş katılımlı bir toplantı olacak. Genel Başkanımız Mahmut Asmalı’nın başkanlık görevini devir almasından sonra ilk büyük organizasyonumuz olacak.Ayrıca pandemi döneminden sonra yapılacak ilk toplantı olması nedeniyle katılımcı sayısının 400 civarında olacağı bildirildi. Ana teması 'Otomotiv Teknolojileri ve Yan Sanayinde Yeşil Dönüşüm' olan toplantı kapsamda da başkanlar toplantısı, teşkilat başkanları toplantısı, sektör kurulları başkanları toplantısı ve Karz-ı Hasen toplantıları eş zamanlı olarak yapılacak. Çalışmalarımızın; ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’dedi.

104’ncü Genel İdare Kurulu Toplantısı’na, MÜSİAD Kastamonu Şubesi adına Başkan Ahmet Sevgilioğlu, başkan yardımcıları Ayhan Vural, Yılmaz Uzan ve Nurettin Gündağ katılım sağlayacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum