KÜ girişimci adaylarını aramaya başladı;

KÜ girişimci adaylarını aramaya başladı

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, tarafından desteklenen ve Teknokent A.Ş tarafından organize edilen “İhtisas Odaklı Girişimcilik ve Kuluçka Programı” başvuruları 1 Aralık itibariyle başladı....

Program, KÜ ihtisas alanı olan “Ormancılık ve Tabiat Turizmi” başta olmak üzere farklı sektörlerden iş fikirlerine açık. Bu kapsamda programa yenilikçi, inovatif ve teknolojik bir iş fikrine sahip tüm girişimci adayları başvurabilmekte.

Girişimci adayları, proje süreçleri boyunca gereksinim duyacakları fiziksel alan, internet, telefon, ofis ve laboratuar ortamı ihtiyaçları ücretsiz olarak desteklenecek. Programda girişimciliğin temel hususlarını içeren teorik dersler, şirketleşme ve ticarileşme süreçlerine ilişkin uygulamalı eğitimler düzenlenecek. Girişimci adayları alana özgü mentor uygulaması ile iş fikirlerini şirketleşme ve ürünlerini ticarileştirilme fırsatı bulacaklar.  Başarı hikayeleri ile girişimcilerin motivasyonu arttırılmaya, teknik geziler ile vizyonları genişletilmeye çalışılacak ve yatırımcılar ile girişimci adaylarının buluşmasına ortam hazırlanacak. 

Programa başvuru ve program hakkında detaylı bilgi; https://teknokent.kastamonu.edu.tr/kulucka-programi/ adresinden edinilebilir.

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum