‘Dünya'yı artık dijital imparatorluklar idare ediyor’;

‘Dünya'yı artık dijital imparatorluklar idare ediyor’

AK Parti Genel Merkez Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı’nca düzenlenen 2 günlük Eğitim ve İstişare Toplantısı sona erdi. AK Parti Genel Başkanvekilleri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'nin konuşma gerçekleştirdiği toplantıya 81 il ana kademe, Kadın Kolları Ve Gençlik Kolları Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanları katıldı....

YILDIRIM: “ARTIK GÜÇLÜ DEVLET YOK, SÜPER DEVLET YOK”

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Türkiye'nin dijital dönüşüm sürecine ilişkin toplantıda yaptığı konuşmasında; “Çocuklarımızın hayal gücünü artırmaya yönelik yeni programları, yeni müfredatı belirlememiz lazım. Şimdi artık güçlü devlet yok, süper devlet yok. Şu anda dijital imparatorluklar kuruluyor. Dünyayı artık dijital imparatorluklar idare ediyor” ifadelerini kullandı.

KASTAMONU’DAN KATILIM

Dijital dönüşüm süreci ve teknolojik atılımların geniş kapsamlı değerlendirildiği, geleceğe dönük dijital ve teknolojik atılım hamlelerinin istişaresinin yapıldığı toplantıya ilimizden AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sadık Kışlı, Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Kübra Çelik ve Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Sinan Özcan katıldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum