37 plakalı tır zincirleme kazaya karıştı;

37 plakalı tır zincirleme kazaya karıştı

Aksaray'da Kastamonu plakalı tırın da aralarında bulunduğu 4 tır ve 1 araç birbirine girdi. Kazada Kastamonu plakalı tırın sürücüsü Mustafa K. (56) gazetecilere açıklama yaptı....

Aksaray'da 4 tır 1 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya karışan 4 tırın aralarında Kastamonu plakalı tır da bulunuyordu. Tırın sürücüsü Mustafa K. olayla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Aksaray’ın Çiftlik Mahallesi E-90 karayolu Aksaray istikametinde, tır sürücüsü Kemal T., henüz bilinmeyen bir sebeple kırmızı ışıkta duran tankere çarptı. Bu çarpışma, 3 tır ve Mustafa K.  idaresindeki 37 plakalı tır ile bir otomobilin de dahil olduğu zincirleme bir kazaya yol açtı. Çarpmanın etkisiyle Bedri U. ve kırmızı ışıkta tıra çarpan tırın sürücüsü Kemal T. tır içerisinde sıkışarak yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen 112 acil çağrı merkezini arayarak yardım istedi. Olay yerine hızla gelen AFAD, Aksaray Belediyesi itfaiye ekipleri, polis ve sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulundu. İtfaiye ve AFAD ekipleri sıkışan sürücüyü bulunduğu yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

37 PLAKALI TIRIN SÜRÜCÜSÜ KONUŞTU

Kazaya karışan Mustafa K. (56) gazetecilere yaptığı açıklamada; “Herkes kırmızı ışıkta beklerken en arkadaki tır duramadı, muhtemelen freni patladı ya da fark etmedi. En arkadan zincirleme kazaya ön tarafa kadar geldi. En arkadaki araçta bulunan şoför arkadaşımız da yaralı, araçtan çıkardılar, şu anda hastaneye götürüyorlar,” dedi. (Aksaray Yenigün)

Kaynak: acıksöz

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum