Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu oldu;

Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu oldu

Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 1’inci Olağan Genel Kurulu partinin salonunda yapıldı. Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanlığına Ayten Urganioğlu seçildi....

Divan başkanlığını Adil Ünaldı, Başkan Yardımcılığını Niyazi Yıldırım ve Katip Üyeliğini de Serkan Çelik’in yaptığı kongreye Memleketim Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, Memleketim Partisi İlçe başkanları ve üyeleri katıldı.

Kongrede açılış konuşması yapan Memleketim Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu; “Memleket Partisi’nin olağan genel kurulunu bugün yapıyoruz. Kongremizin öncelikle vatanımıza, partimize ve memleketimize hayırlı olmasını dilerim. Kongremize katılanlara da teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞESGİOĞLU; “NEREDE HARAMİ VARSA, SALTANATINI YIKACAĞIZ”

Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, neden bu yola çıktıklarına değinerek; “İlçeden gelen arkadaşlarımızı hep birlikte dinledik, memleketin ne halde olduğunu kısaca özetlediler. Biz neden bu yola çıktık, çocuklarımızın torunlarımızın geleceği için bu yola çıktık. Onlara özgürce yaşamalarını, namerde muhtaç olmamaları için yola çıktık. Kimlerle yola çıktık, cesur yürek Genel Başkanım Muharrem İnce ile yola çıktık. İlkeli, dürüst, devletini, milletini seven, özü sözü bir olan, vatansever insanlarla yola çıktık. İsteseydi ölene kadar milletvekili olarak kalırdı ama yapmadı. ‘Benim dünyanın en güzel ülkesinin çocuklarına borcum var’ dedi. Otobüste yatıyor, otobüste kalkıyor. Memleketin yolunda toz duman ediyor. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanıyor. Türkiye’nin her yerini karış karış geziyor. Söz verdi bu millete ‘Herkese bir araya getireceğim, tepeden tırnağa cesaret, her şey Türkiye’yi sevmekten ibaret’ diyerek halkımızın sevgisini kazandı. Biz neler yapacağız? Bir defa nerede harami varsa, saltanatını yıkacağız. Açık, şeffaf, dürüst, ilkeli siyaset yapacağız. Kapalı kapılar ardından tezgah siyasetini tersine çevireceğiz. Parti programımız, tüzüğümüz en demokratik parti olduğumuzu ortaya koydu. Adaylarımız tüm üyelerimizin oylarıyla belirleniyor. Sizler burada yön verici olacaksınız. Partimizde delege ağalığına son verdik. Gençlere sonuna kadar güveneceğiz. Bizlerle yol yürümek isteyen kapımız sonuna kadar açıktır. Daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun, başımızın üstünde yeri var. ülkenin kurucularıyla, Mustafa Kemal Atatürk ile sorunları olmayan, siyasi rant peşinde koşmayan, terörün her türlüsünü ret eden, kadına şiddeti açık şekilde kınayan doğaya ve çevreye saygısı olan her vatansevere saygımız var” ifadelerini kullandı.

“84 MİLYONUN 98 YILDAKİ BİRİKİMİNİ BİTİRDİLER”

Kendilerine en çok parayı nereden buldukları sorusunun yöneltildiğini söyleyen Başesgioğlu; “Aracı kullanmadık, hiç kimseye yağcılık yapmadık, hiç kimseye söz vermedik, müteahhitlerden para dilenmedik, kapalı kapılar arkasında işler yapmadık, yüzde 90’ını zor zahmet geçinen değerli yol arkadaşlarımızın yüreklerinde kopan, imece usulü ile vatana hizmet için yola çıktık. Her şeyimiz açık ve şeffaf. Geldiğimiz nokta 84 milyonun 98 yıldaki birikimini bitirdiler. Merkez Bankası’nda bulunan 128 milyarı yok ettiler. Bunları dile getirdiğimizde hep karşı çıktılar. Ülkenin geldiği durumu görüyorsunuz, içler acısı. Bizim bu çarkı kırmamız lazım. Çocuklarımızın, ülkemizin geleceğinin yolunu açmamız lazım. Gençlerimiz umutsuz. Buradaki en büyük sıkıntı seçim sistemi ve partiler yasası. Bu lider cuntasını yıkmadan, bu partiler yasasını değiştirmeden, bu seçim sistemini değiştirmeden bu ülkeye huzur gelmez. Yüzde yüz halkın yararına olan şeyi, muhalefet sundu diye defalarca ret edildiğini görüyoruz. Bu mudur milletvekilliği? Bu mudur siyasi yapı?” diyerek sistemi eleştirdi.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşma yapan Memleket Partisi Araç İlçe Başkanı Veteriner Hekim Erdal Mermerci ve Memleket Partisi Hanönü İlçe Başkanı Satılmış Kızılırmak, hayvancılık üretimi, orman kesimi hakkında büyük sıkıntılar yaşandığını, yakıtın aşırı fiyatının artması da her türlü işlerini zorlaştırdığını, orman kesimleri ile ilgili de her gün sıkıntıların daha da arttığını, kesim fiyatlarının bugünün şartlarına göre de çok düşük olduğunu, yine gıda ürünlerinde de çok büyük artışların olduğunu, vatandaşın da ne yapacağını şaşırdığını ifade ettiler. 

Ayten Urganioğlu başkanlığında yönetim kurulu asil üyeliğine Niyazi Yıldırım, Egemen Yılmazer, Şükrü Çimen, Zekeriye Bilgin, Kerem Başesgioğlu, Serkan Çelik, Hakan Türkmen, Gökhan Canbaz, Tarık Gök, Satılmış Bayırcık, Ertan Kuzyaka, Fuat İncekara, Hüseyin Türkmen ve Metin Kırkbeşoğlu seçildi. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum