"Üçüncü golle her şeyi sonlandırdık";

"Üçüncü golle her şeyi sonlandırdık"

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Bölge 2. Grup'ta ilimizi temsil eden Taşköprüspor’un Teknik Direktörü Cengiz Bayar, Kırıkkale Yahşihanspor’dan alınan 3 puan hakkında konuştu....

Karşılaşmada alınan galibiyet ve oyundan çok memnun olduğunu belirten teknik direktör Cengiz Bayar, maça çok iyi bir futbol ve inanılmaz bir baskıyla başladıklarını dile getirdi.

İlk 10-15 dakikada birçok gol pozisyonuna girdiklerini, ancak pozisyonları iyi değerlendiremediklerini belirten Bayar, “Daha sonra oyun kontrolümüz altındayken inanılmaz bir yağmur başladı. Rakibimiz ve biz yağmur altında oyun oynamak ve mücadele etmek adına zorlandık. İlk yarının son dakikalarına doğru oluşan pozisyonda duran toptan golü bulduk ve ilk yarıyı 0-1 önde kapattık” dedi.

"ŞİMDİ DERBİ HAZIRLIKLARINA BAŞLAYACAĞIZ"

İkinci yarı ise daha da iyi bir futbol oynayarak başladıklarını vurgulayan Cengiz Bayar, “İkinci yarı hem skoru korumak, hem de farkı artırmak için güzel bir futbol oynamaya devam ettik. Yahşihan suni sahası oldukça yıpranmış, zemin olarak inanılmaz kötü olmasına rağmen iyi iş çıkarttık. İkinci golü bulduk ve takımız rakibin top kontrolünü iyice kaybettirerek, rakibe hiç gol şansı tanımadı ve üçüncü golle her şeyi sonlandırdık. Alınan galibiyet için, oynadıkları iyi futbol için oyuncularımı kutluyorum. Şimdi önümüzde kendi evimizde oynayacağımız derbi hazırlıklarına bugün itibariyle başlayacağız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum