"Güzel bir galibiyet aldık";

"Güzel bir galibiyet aldık"

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Yurdum Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Cemal Bayraktar, Ankara Anadolu galibiyetini değerlendirdi....

Yurdum GSK Koçu Cemal Bayraktar, Ankara Anadolu karşısında 106-59'luk skorla galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Müsabakada birçok hata yaptıklarını söyleyen antrenör Bayraktar, “Özellikle savunma anlamında inanılmaz basit hatalar yaptık. Bu durumda da rakip bizden inanılmaz sayı alarak cevabını verdi. İlk yarıda kendi hatamızdan dolayı aksamalı bir skor oluştu” dedi.

"HÜCUMDA ÇOK ETKİLİ BİR OYUN SERGİLEDİK"

Soyunma odasına gittiklerinde arada çok az sayı farkı olduğunu belirten Cemal Bayraktar, “Soyunma odasında neleri eksik yaptığımızı, nelerde hata yaptığımızı konuştuk. Oyuncularımız da zaten hemen farkına vardılar. İkinci yarıda savunmamızı düzeltip, hemen skora yansıttık. Tabii ki hücumda da çok etkili bir oyun sergiledik ve üçüncü periyotta bu da skora yansıdı. Güzel bir galibiyet aldık” diye konuştu.

"HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ OLUYORLAR "

Karşılaşmanın son periyodunda özellikle gençlere verilen şansa değinen Bayraktar, şunları söyledi: “Gençlerimiz çok etkili. Özellikle şunu söylemek istiyorum buralarda bulunmaları onlar için ve bizim için çok önemli. Kendilerine tecrübe anlamında burada olmaları çok büyük bir artı. Hiç sahaya çıkmasalar bile idmanlarda olmaları, bizimle beraber kendilerini üst seviyelere çıkartmaları, takım abileriyle bulundukları ortam kendileri için çok verim sağlıyor. Çok büyük eksikleri var ve bizde bunu tamamlamaya çalışıyoruz. İnanın her geçen gün daha iyi oluyorlar. Böyle skor ürettiğimiz maçlarda da hemen sahaya atarak daha da gelişmelerini sağlamak ve bizde gelişimini gözlemlemek adına iyi fırsat buluyoruz. Daha çok sahaya atacağız ve böyle devam etmek için elimizden geleni yapacağız"

"TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR ETMEK AZ OLUR"

Cemal Bayraktar, son olarak ise taraftarın muhteşem desteğinin olduğunu kaydederek; “Taraftarımıza teşekkür etmek az olur. Karşılamayı izlemediler. Çünkü bir an bile desteği bırakmadılar. İnanılmaz güzel bir coşkuydu. Aileler vardı, anneler, çocuklar vardı. Her yer doluydu. Daha da çok geleceklerine inanıyorum. Galibiyeti onlara armağan ediyor ve şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum