'BAL' gibi derbi;

'BAL' gibi derbi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Bölge 2. Grup'ta mücadele eden temsilcilerimizden Taşköprüspor ile Kastamonu İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü, ligin 6'ncı haftasında karşı karşıya gelecek...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Bölge 2. Grup'ta mücadele eden temsilcilerimizden Taşköprüspor ile Kastamonu İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü,  ligin 6'ncı haftasında karşı karşıya gelecek.

Kastamonu ve Taşköprü ilçesinde merakla beklenen karşılaşma BAL ligindeki uzun bir aranın ardından ilk Kastamonu derbisi olacak. BAL'ın 5'inci haftasında oynadıkları mücadeleleri kazanan temsilcilerimizin maçı Kastamonu hemşehrilerimiz arasında merak edilmeye başladı. Kıran kırana geçmesi beklenen karşılaşma için özellikle Taşköprülü taraftarlar arasında heyecan oluşturdu.

Taşköprü ekibi oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik ile topladığı 11 puan ve averaj farkıyla grupta 2. sırada bulunurken, Kastamonu Özel İdarespor ise çıktığı karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 2 beraberlik ile topladığı 11 puanla 4. sırada yer alıyor. Her iki ekip de geride kalan müsabakalarındaki etkili futboluyla umut vadederken, merakla beklenen derbinin de çok gollü olacağı tahmin ediliyor. Taşköprü temsilcisi oynadığı 5 maçta 11 gol atarken, kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Özel İdare ise geride kalan 5 haftada rakip fileleri 5 kez sarsarken, 2 gol yedi.

Diğer yandan, Taşköprü'de oynanacak müsabakada Taşköprülü sporseverlerin maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Seyirci artısını da arkasına alacak olan sarı kırmızılılar, sarı lacivertli ekibimiz ile kıran kırana mücadele edecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum