‘İnsanlarımız bizi bekliyor’;

‘İnsanlarımız bizi bekliyor’

Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı tarafından Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi’nde “Ekonomik Krizden Çıkış, Hepimizin Ortak Talebi: Asgari Değil, İnsanca Yaşam Ücreti” konulu konferans düzenlendi...

Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı tarafından Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi’nde “Ekonomik Krizden Çıkış, Hepimizin Ortak Talebi: Asgari Değil, İnsanca Yaşam Ücreti” konulu konferans düzenlendi. Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen konferansa Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman konuşmacı olarak katılırken, İl Başkanı Kadir Yalçın, parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili de katılım sağladı.

KARADUMAN; “GÜNÜN SONUNDA BİZ HAKLI ÇIKTIK”

Ergenekon sürecinde Saadet Partisi’nin taşlandığını ifade eden Milletvekili Karaduman; “Saadet Partisi, oy oranları ile ölçüle bilecek bir parti değildir. Yaptığımız çalışmalar dünyevi hiçbir parametre ile ölçüle bilecek çalışmalar değil. Türkiye, bir Ergenekon sürecini yaşadı. Ergenekon sürecinde herkes ‘28 Şubatçılar cezalandırılıyor, bu ülkenin insanına zulüm eden insanlar cezalandırılıyor’ dediğinde herkesin aksine Saadet Partisi ‘bu ordumuzu yıpratmaktır’ dedi. Ergenekon süreci, ordu içerisindeki Amerikan karşıtlarının tasfiyesidir dedik ve Saadet Partisi’ni taşladılar. Ergenekon’un avukatı ve savunucusu oldu birileri ve günün sonunda biz haklı çıktık. Çünkü bu operasyonları yapan Türkiye’deki Fettullahçı yapıdan başkası değildi. Ordu içerisindeki Amerikan karşıtlarını tasfiye etmek ve 15 Temmuz’da hain planlarını gerçekleştirecek birilerini yerleştirme projesiydi” dedi.

“DAVAMIZIN HAKİKATLERİNİ ANLATACAĞIZ”

Öte yandan Saadet Partisinin seçim hazırlıklarına şimdiden başladığını da ifade eden Karaduman; “Bugün Türkiye’de dertlerimizle dertlenecek bir parti varsa, o da Saadet Partisi’dir. Herkes bizi bekliyor, Kastamonu’daki insanlarımız bizi bekliyor. Adana’daki gençlerimiz, Edirne’deki çiftçimiz, Kars’taki insanımız bizi bekliyor. İnsanlarımızın gözü ve kulağı emin olun bizim üzerimizde. Ayağa kalkmamızı, iş başına gelmemizi dört gözle bekliyorlar. Seçimlerde siz şucu-bucusunuz diyenler, bizi arayarak ne olur gelin, bizi dinleyin diyorlar. Ülkemizi bu problemden kurtarın diyorlar. Bu süreçte bir seferberlik başlatma sureti ile bütün insanımıza ulaşmak gibi bir mecburiyetimiz var. Bütün insanımıza ulaşacağız. Davamızın hakikatlerini anlatacağız. Ülkemizin içinde olduğu sıkıntının ancak bizim reçetemizle olduğunu anlatacağız. İnsanlarımıza tek tek anlatacağız. Seçime 1 buçuk yıl var ama bugünden sandık çalışmalarımızı başlatacağız. Ülkece içinde bulunduğumuz durum nedeni ile tarihin ve coğrafyanın bizden beklediği her zamankinden daha fazla” diye konuştu.

YALÇIN;” KASTAMONU’DA MİLLİ GÖRÜŞÜMÜZÜ ALLAH’IN İZNİ İLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

SP İl Başkanı Kadir Yalçın ise, şöyle konuştu; “Kastamonu’da milli görüşümüzü Allah’ın izni ile ayağa kaldıracağız. Kastamonu evliyalar diyarı, mübarek topraklar. Kastamonu’da milli görüş davasını gayretimizle çalışıp hakkı hâkim kılmalıyız. El birliği ile Saadet Partililer ile birlikte milli görüş davasını hakim kılıp bu topraklara bu şerefi taçlandırmak bize nasip olur inşallah” ifadelerini kullandı. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum