Kırmızı et fiyatlarında büyük indirim!;

Kırmızı et fiyatlarında büyük indirim!

Tarım Kredi Kooperatif Market, kaliteli ürünleri uygun fiyata satmaya devam ediyor. Bu kapsamda, son günlerde gündemden düşmeyen kırmızı et fiyatlarına da indirim yapıldı....

Evlerin en temel gıda maddelerinden biri olan kırmızı et fiyatları yüksek enflasyon nedeniyle fahiş seviyelere ulaştı. Geçtiğimiz günlerde Et ve Süt Kurumu’nun ete yüzde 25 zam yapmasının ardından et fiyatları 700 TL’ye dayandı.

Kurban Bayramı’na az bir zaman kala kurbanlık almayı planlayan vatandaşlar, fahiş et fiyatları nedeniyle kara kara düşünürken, hükümet yurt dışından ithal kurbanlık getirerek piyasaya sürdü ve bu nedenle, et fiyatlarında düşüş başladı.

Bir indirim de Tarım Kredi Kooperatif Market’ten geldi. Tarım Kredi Kooperatif Market, kırmızı et fiyatlarını vatandaşların yüzünü güldürecek seviyelere çekerek satışların artmasını sağladı. Bu kapsamda, dana kuşbaşı fiyatları 155 TL’ye kadar düştü.

TARIM KREDİ MARKET KIRMIZI ET İNDİRİMİ

Tarım Kredi Marketler zinciri, 81 ildeki binlerce şubesinde, helal kesim dana kuşbaşı eti uygun bir fiyata sunarak, et tüketimindeki artışın önüne geçmeyi hedefliyor. Düzenlenen kampanya, özellikle dana kuşbaşı etinin kilogram fiyatının 600-700 lira aralığında seyrettiği bu dönemde, 155 lira gibi cazip bir fiyatla kaliteli ve helal kesim et sunarak tercih edilme sebebi oluyor.

400 gram paketler halinde sunulan bu ürün, hem kalite hem de fiyat açısından müşterinin ulaşılabilirliğini arttırırken, et fiyatlarındaki artışın bütçeler üzerindeki baskısını azaltmayı ve öte yandan vatandaşa hal bu iken destek olmayı hedefliyor. Et tüketiminin bir hayli azaldığı şu günlerde Tarım Kredi Market tarafından yapılan bu indirim, hanelere protein ana maddesi olan kırmızı etin hanelere girmesini kolaylaştıracak bir hamle gibi görülüyor.v

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum