İlyas İlbey’den Kastamonu'ya mesaj!;

İlyas İlbey’den Kastamonu'ya mesaj!

Kastamonulu tiyatro sanatçısı İlyas İlbey, sanat kariyerinde ilk kez memleketinde sahneye çıkmaya hazırlanırken, 29 Kasım pazartesi günü Taşköprü ilçemizde matine suare olarak 2 seans oynayacakları “Emlakçıyı Beklerken” tiyatro oyunu öncesi bir video yayınladı....

İlbey, memleket sevdalısı biri olduğunu ifade ederek,  43 yıllık sanat hayatında ülkemizde ve dünyada bir çok yerde sahne aldıklarını memleketi olan Kastamonu’da ise ilk kez bir tiyatro oyunu ile sanatseverlerle buluşacaklarını belirtti.

 

İlbey bu vesile ile Yasemin Yalçın Tiyatrosu’nu hemşerileriyle buluşturacak olan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a teşekkür etti.

 

Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Yasemin Yalçın Tiyatrosu yapımı “Emlakçıyı Beklerken” tiyatro oyunu, 29 Kasım pazartesi günü Taşköprülü tiyatro severlerle buluşacak.

Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde sergilenecek olan tiyatro gösterimi gündüz seansı saat: 16.00, akşam seansı ise saat: 20.00’de ücretsiz olarak Taşköprülülerle buluşacak.

Ücretsiz olan biletler ise Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edilebilecek.

Ayrıca ücretli bir şekilde de Kastamonu şehir merkezinde  01 Aralık Çarşamba günü,  üçüncü bir oyun oynanacak. Halk Eğitim Merkezi'nde sergilenecek oyunun ücretleri öğrenci için 90, tam fiyatı ise 100 TL olarak belirlendi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum