“Okçular tepesini hiçbir zaman terk etmeyeceğiz”;

“Okçular tepesini hiçbir zaman terk etmeyeceğiz”

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Kuzeykent Nikâh ve Konferans Salonu’nda Teşkilat Akademisi Eğitim Programı düzenlendi....

Programa; AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları AR-GE ve Eğitim Başkanı Züleyha Karademir, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, AK Parti Ağrı Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Ekrem Çelebi,  AK Parti ilçe başkanları, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Belediye Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri, İl Disiplin Kurulu üyeleri ve teşkilat mensubu üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Doğan Ünlü, 2023 seçimlerini işaret ederek, “Her seçimde tarih yazdık, inşallah 2023 seçiminde de Kastamonu olarak bir destan yazacağız. Okçular tepesini hiçbir zaman terk etmeyeceğiz inşallah. Okçular tepesi bizim için her zaman savunmamız gereken mücadele etmemiz gereken noktadır. Aldığımız bu okçular tepesi mirasımızı, hiçbir zaman terk etmeden, kararlı bir şekilde mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

ÜNLÜ; “KENDİMİZİ ÇOK İYİ ANLATMAMIZ LAZIM”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, konuşmalarla devam etti. AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi Eğitim Programı’nın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü;“Çalışmalarımız tüm alanlarda devam ediyor. Sahadayız, sahada Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla beraber, uzunca bir süredir, gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmaları, Ar-Ge Birim Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu eğitim programıyla da taçlandırmak istiyoruz. Programın,teşkilatımıza, ilimize ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ar-Ge birim başkanlığımız kurulduğu gündem bugüne kadar birçok örnek program gerçekleştirdi. Bu örnek programlarının en güzeli de, bizim de teşkilat olarak talep ettiğimiz uzun zamandır da beklediğimiz bu eğitim programımız bütün teşkilatlara daha yeni bir ufuk kazandıracak yeni bir vizyon kazandıracak. AR GE birim başkanlığımızın bu program için kullandığı güzel bir mottosu var. ‘Bu hikâyenin Kahramanı sensin.’ Bu hikâyenin kahramanı, her zaman olduğu gibi sizler olacaksınız inşallah.Bugünkü eğitim programımız tamamlandığında birçok kıymetli değerli eğitimcimiz var aramızda. Genel Merkez’imiz sağ olsun 2 gün sürecek bu güzel programlar çerçevesinde değerli eğitimcilerimizin bize sunacağı bilgi birikimle beraber bu salondan çıktığımız zaman sahada daha donanımlı, ne yaptığını daha iyi bilen teşkilatlar olarak sahada daha verimli çalışmalar gerçekleştireceğiz. Buna gönülden inanıyorum. Tüm bu yaptığımız gayretli çalışmaların yanında, kendimizi çok iyi anlatmamız lazım. AK Parti her zaman örnek olmuş, yapılan çalışmalarda kendini sürekli yenileyen kendini sürekli ileri noktaya taşıyan bir dava hareketi. Bu dava hareketi bilinciyle hareket ediyoruz. Bugüne kadar böyle oldu. 2001’den bu yana 20 yıldır Allaha şükürler olsun kutlu davamızda hayırlı hizmetler yaptık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güzel başarılara imza attık. Ben inanıyorum ki 2023 te de bu salonu dolduran değerli dava mensuplarımız inşallah Kastamonu’dan da Cumhurbaşkanımıza Ak Partimize en büyük desteği verecektir. Bunun için bu hikâyenin kahramanı sizler olacaksınız” dedi.

“OKÇULAR TEPESİNİ TERK ETMEYECEĞİZ”

2023 seçimleri diğer seçimlerden çok daha önemli olduğuna vurgu yapan İl Başkanı Ünlü;“Her seçimde tarih yazdık, inşallah 2023 seçiminde de Kastamonu olarak bir destan yazacağız. Sandıkları gümbür gümbür dolduracağız. Buna canı gönülden inanıyorum. Yaptığımız bütün çalışmalarda 2023 e kadar gece gündüz demeden koşacağız, koşacağız, koşacağız. Bu bayrağı en iyi noktaya taşıyacağız. Burada aldığımız eğitimin hepimize büyük fayda sağlayacağını kişisel gelişimimizi ve siyasi olarak sahada yapacağımız çalışmaları da çok olumlu yönde etkileyeceğini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Tabi ki karşımızda bir muhalefet siyaseti var. Muhalefetin siyaset anlayışında ne vicdan ne hukuk ne de doğrudan yana bir siyaset anlayışı var. Yalan, kaos, iftara var Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle çöp çamur çukur siyaseti var. Bizler de bu siyaset anlayışına karşı hakikati söylemekten vaz geçmeyeceğiz. Biz ezelden beri aldığımız mirasın gereği doğru ve hakikati sahaya yansıtmak halkımıza anlatmak yalan siyasetine karşı da sonuna kadar mücadele etmek. İnşallah burada yine her zaman olduğu gibi doğruyu söyleyen, hakikatten yana duran başarmış olacak. Okçular tepesini hiçbir zaman terk etmeyeceğiz Allah’ın izniyle. Okçular tepesi bizim için her zaman savunmamız gereken mücadele etmemiz gereken noktadır. Aldığımız bu okçular tepesi mirasımızı, hiçbir zaman terk etmeden, kararlı bir şekilde mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“İNANDIĞIMIZ YOLDA HEP BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Konuşmasında gençlere ve kadınlara da seslenen İl Başkanı Doğan Ünlü, şu ifadeleri dile getirdi; Genç kardeşlerim. Bütün yapılan yatırımlar yapılan çalışmalar sizler için. Sizlerin bir adım önde yürümenizgerekiyor. Sloganımız vardı ‘Gençsin bir adım önde yürü.’ İnşallah gençlerimiz bizlerden bir adım önde yürüyecek, koşacak. Diğer taraftan kadın kardeşlerimiz, Şerife Bacılarımız! Kadınlarımız, bizim siyaset merkezimize aldığımız, teşkilat mensuplarımızdır. Kadın kollarımız, eşlerinden, evlerinden, işlerinden ayrı kalarak buralara geliyor, salonları dolduruyor, bu mücadelenin içerisinde oluyorlar. Allah sizlerden razı olsun. Tüm teşkilatımızla birlikte inşallah daha güçlü, daha büyük bir Türkiye olma yolunda çalışacağız. Hiçbir gizli senaryoya, fikir ayrılığına düşmeden, hiçbir oyunun parçası olmadan, yapılan tüm oyunları bozarak, inandığımız yolda hepberaber yürümeye devam edeceğiz.”

“CUMHURBAŞKANIMIZIN OMUZLARINDAKİ YÜKÜ HAFİFLETME DERDİNDEYİZ”

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları AR-GE ve Eğitim Başkanı Züleyha Karademir de eğitimin açılışında yaptığı konuşmada “AR-GE ve Eğitim Başkanlığı olarak teşkilat mensuplarımızla yaptığımız istişareler neticesinde bu eğitim programımızı gerçekleştiriyoruz. Bu eğitimler sayesinde birbirimizi daha yakından tanıyacağız. Bizler bulunduğumuz konum ne olursa olsun hepimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı temsil ediyoruz. Aslında bizler hepimiz birer Recep Tayyip Erdoğan’ız. 2001’de başlayan bu hikayenin baş kahramanı oysa, biz de şimdi bulunduğumuz konumlarda birer kahramanız. Bunun bilincindeyiz zaten. Cumhurbaşkanımız, Teşkilat Akademisi Programı’nı çok yakından takip ediyor. Bizler davasının derdinde olan insanlarız. Bizler Cumhurbaşkanımızın omuzlarındaki yükü hafifletme derdindeyiz. Cumhurbaşkanımıza borçluyuz. Şahsen ben kılık kıyafetimi rahatça giyebiliyorsam, çıkıp bu kürsülerden konuşabiliyorsam, eğitimi rahat bir şekilde alabiliyorsam, ben Cumhurbaşkanımıza borçluyum. Bizler sınırların ötesinde mazlum ülkelere umut olan bir ülkeysek Cumhurbaşkanımıza borçluyuz. Bu yüzden de çok çalışmalıyız. Sokak sokak, adım adım davamızı anlatmalıyız” dedi.

Konuşmaların ardından 2 gün boyunca devam edecek olan, AK Parti Teşkilat Eğitim Programı, Milletvekili ve eğitimcilerin verdikleri eğitim sunumlarıyla devam etti.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum