Sağlık-İş Sendikası'ndan Kastamonu çıkarması;

Sağlık-İş Sendikası'ndan Kastamonu çıkarması

Türkiye Sağlık-İş Sendikası Genel Sekreteri Doğan Alıç ve beraberindeki heyet, Kastamonu'ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu....

Genel Sekreter Alıç ve beraberindekiler, İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, Ağız Diş Sağlığı Başhekimi Dt. Turgay Ersoy ve Fizik Tedavi Hastanesi Başhekimini Uzm. Dr. Davut Döner'i ziyaret etti.

Kastamonu ziyaretleri kapsamında açıklamalarda bulunan Alıç, “Kastamonu’da oldukça sıcak karşılandık. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Kutlu başta olmak üzere başhekimlerimizle birlikte oldukça verimli görüşme sağladık. Her gittiğimiz sağlık kuruluşunda emekçilerimize sendikamızı tanıttık. Toplu sözleşmeyi anlattık. Toplam 45 yıldır yaptığımız toplu sözleşmenin içeriğini anlattık. Son yapılan sözleşmelerde işçi haklarının geriye gittiğini de çalışanlara anlattık. Beraber olduğumuz sürece çalışma hayatında hem ekonomik, hem de idare anlamında daha güçlü olacağımıza inanıyorum. Ülke, bayrak, vatan, millet diyoruz ve daha sonra, işçi, işveren ve vatandaş gelmektedir” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum