Kastamonu'da çok acayip görüntü!;

Kastamonu'da çok acayip görüntü!

Kastamonu il merkezinde vatandaşların kamerasına yansıyan karmaşık durum hem dikkat çekti hem de güldürdü. CHP'nin Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Kavalcı'nın reklamının olduğu seçim otobüsünde, Kastamonu'da AK Parti'nin de reklamı yer aldı. Kaplaması tamamlanmayan otobüs vatandaşların dikkatini çekti....

CHP Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Kavalcı'nın seçim otobüsü Kastamonu'da görüntülendi. Ancak seçim otobüsü bir garip hadiseye sahne oldu.

Vatandaşlar tarafından görüntülenen seçim aracının bir tarafında CHP İstanbul Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Kavalcı'nın reklamı diğer tarafında ise AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının olduğu AK Parti'nin reklamı yer alıyor. Henüz kaplama yapılmadığı düşünülen seçim otobüsü görenlerin de oldukça dikkatini çekti. Vatandaşlar tarafından da bu seçim aracı kayda alındı.

AK Parti ve CHP'yi bir araya getiren bu seçim aracını vatandaşlar 'ilginç bir görüntü' olarak nitelendirdi. Hem ilginç hem de güldüren bir hadise olan bu Kastamonu'daki bu seçim aracı 2024 yerel seçimlerinde unutulmaz görüntüler arasında yerini aldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum