Geçici Hayvan Bakımevi yenileniyor;

Geçici Hayvan Bakımevi yenileniyor

Sokak hayvanlarının bakımı ve tedavileri için önemli çalışmalarda bulunan Kastamonu Belediyesi, Geçici Hayvan Bakımevi’ni yeniliyor...

Sokak hayvanlarının bakımı ve tedavileri için önemli çalışmalarda bulunan Kastamonu Belediyesi, Geçici Hayvan Bakımevi’ni yeniliyor. Hayvanların nekahet dönemini geçirecekleri kafeslerin fayans, duvar ve ısınma sistemlerini yenileyen Kastamonu Belediyesi, kum kafesleri de dönüştürerek hijyen açısından daha sağlıklı bir hale getirdi. Pandemi dönemiyle birlikte sokak hayvanlarının besleme noktalarını da artıran Kastamonu Belediyesi, yeni noktalar belirleme çalışmalarını da sürdürüyor.

“HAYVAN SEVERLERİMİZLE BİRLİKTE İLETİŞİM HALİNDE OLASI SIKINTILARIN ÖNÜNE GEÇTİK”

Her canlının yaşama hakkı olduğunu belirten Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu; “Geçici Hayvan Bakımevimizde kış öncesi bazı yenilikler yapıyoruz. Sokak hayvanlarımızın nekahet dönemlerini geçirecekleri kafeslerimizi bakıma aldık ve hızla yenileme çalışmalarını yapıyoruz. Burada ısınma sistemlerini de yeniliyoruz ki olası aksaklıklar yaşanmasın. Ekiplerimiz her alanda olduğu gibi sokak hayvanları konusunda da örnek çalışmalara imza atıyor. Geçici Hayvan Bakımevimizde kısırlaştırma ve gerekli bakımlarını yapıyoruz. Daha sonra hayvanlarımızı doğal ortamlarına bırakıyoruz. Hayvan severlerimizle birlikte iletişim halinde olası sıkıntıların önüne geçtik ve geçmeye devam edeceğiz.” diye konuştu. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum