Diş hekimleri Çilekli’de buluştu;

Diş hekimleri Çilekli’de buluştu

Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Öz, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü dolayısı ile geçtiğimiz gün Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hekimlerine, bir gün sonra ise merkezin tüm çalışanlarına yönelik Çilekli Restaurant’ta yemek programı düzenledi....

Şube Başkanı Öz, yemek sonrası yaptığı açıklamada; “Ben de Kastamonu Devlet Hastanesi Diş Ünitesinde diş teknisyeni olarak görev yaptım. İçinizden birisiyim. Sorunlarınızın hepsini biliyorum. Çözmek için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Yemekte ayrıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde uzun yıllar Hastane Müdürü olarak görev yapan Nazım Küten’e çalışmalarından dolayı plaket takdim eden Mehmet Öz, şunları söyledi; “İlimiz Devlet Hastanesinde Nazım Bey hastane müdürü olarak, ben de müdür yardımcısı olarak görev yaptık. Kendisinden öğrendiklerim oldu. Bu bir nöbet değişimidir, yeni görev alan arkadaşıma başarılar dilerim. Nazım Bey’e de kurumumuz içerisindeki görevinde başarılar dilerim.”

Sağlık Sen Başkanı Mehmet Öz’ün Çilekli Restaurant’ta verdiği yemeğe; İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, İdari Mali İşler Başkanı İsmail Hakkı Demir, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Hasan Kepiçoğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Turgay Ersoy, Hastane Müdürü Sabri Tuncay, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi eski Müdürü Araştırmacı Ali Nazım Küten katıldı. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum