Kastamonu’da kar yağışı devam edecek mi?;

Kastamonu’da kar yağışı devam edecek mi?

Meteoroloji’nin hava sıcaklıklarının düşeceği yönünde tahminde bulunduğu Kastamonu’da kar yağışı etkili oldu. Sabah saatlerine doğru başlayan kar yağışı, kentin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü....

Kastamonu-Çankırı sınırında bulunan Ilgaz Dağı’nda, yarıyıl tatilini kayak yaparak geçirmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Kayak merkezi çevre illerden gelen kayak tutkunlarının akınına uğradı. Bu noktada kar yağışının sürüp sürmeyeceği merak konusu oldu. İşte Kastamonu hava durumunun detayları…

Bugün etkili olan kar yağışının ardından önümüzdeki günler de soğuk ve kar yağışlı geçecek. Özellikle Perşembe ve Cuma günü kar yağışı etkisini gösterecek.

İşte detaylar…

22 Ocak Pazartesi:

Çok bulutlu bir gün bekleniyor. En düşük sıcaklık -5°C, en yüksek sıcaklık 0°C olacak. Nem oranı %62 ile %88 arasında değişecek. Rüzgar hızı 6 km/s olacak.

23 Ocak Salı:

Sisli bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık -8°C, en yüksek sıcaklık 0°C olacak. Nem oranı %35 ile %87 arasında değişecek. Rüzgar hızı 6 km/s olacak.

24 Ocak Çarşamba:

Sisli bir gün daha bekleniyor. En düşük sıcaklık -6°C, en yüksek sıcaklık 4°C olacak. Nem oranı %18 ile %60 arasında değişecek. Rüzgar hızı 5 km/s olacak.

25 Ocak Perşembe:

Kar yağışlı bir gün geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklık -7°C, en yüksek sıcaklık 2°C olacak. Nem oranı %42 ile %82 arasında değişecek. Rüzgar hızı 15 km/s olacak.

26 Ocak Cuma:

Kar yağışlı bir gün daha bekleniyor. En düşük sıcaklık -2°C, en yüksek sıcaklık 3°C olacak. Nem oranı %63 ile %90 arasında değişecek. Rüzgar hızı 15 km/s olacak.

Kastamonu'da hava durumu, soğuk ve kar yağışlı günlerle devam edecek gibi görünüyor. Vatandaşlar, soğuk hava koşullarına karşı dikkatli olmalı ve günlük yaşamlarını bu duruma göre planlamalıdır.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum