Asıl seçim şimdi başlıyor! Aydın'dan Babaş'a gönderme;

Asıl seçim şimdi başlıyor! Aydın'dan Babaş'a gönderme

Asıl seçim şimdi başlıyor! Aydın'dan Babaş'a gönderme...

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, adaylığının netleşmesinin ardından ilk açıklamasında seçim havasına hızlı bir giriş yaptı.

Özellikle Yüksel Aydın'ın, 2019 yerel seçimlerinde sert şekilde eleştirdiği AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'a karşı tutumu ve siyasi söylemlerinin nasıl olacağı merak ediliyordu.  Aydın, seçim söyleminin nasıl olacağının işaretini ilk yaptığı açıklamasında Tahsin Babaş'a yaptığı göndermeyle verdi. Kastamonu'da seçim sürecinin bir hayli sıcak geçeceği düşünülüyor.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'ın adaylığının netleşmesinin ardında yaptığı basın  açıklamasındaki 'Hemşehrilerimiz teşkilatımıza, genel merkezimize sinyal verdiler. Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz bu sinyalleri güzel topladılar ve beni sizlerin karşısında AK Parti Kastamonu Belediye Başkanı adayı olarak getirdiler'  ve  'Kastamonu'yu 350 bin nüfusuna çıkarma hedefimiz var. 350 bin nüfusu yakalayalım ondan sonra işimize bakalım'  ifadelerine atıfta bulunan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın Tahsin BAbaş'a gönderme yaptı.

"ÇOK İYİ TANIYORUZ, KİMSE ALANI BOŞ ZANNETMESİN"

Aydın açıklamasında; "Biz 31 Mart 2019’da milletimizin hafızalarına neler kazıdığımızı biliyoruz.  O gün ne söylediysek, bugün de hepsinin arkasındayız. Kimse alanı boş zannetmesin. Tanıyoruz, çıkan adayı. Çok iyi tanıyoruz. Yeni çıkacaklara da bakacağız Allah nasip ederse. Huzurlu bir süreç yöneteceğiz. Kastamonu insanına kimse sinyalci diyemez. Nüfusu; 350 bin yaparak dedikodu bitmez. Dedikodu nasıl biter biliyor musunuz? Malzeme vermeyeceksiniz. Buna da nokta" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum