Tahsin Babaş'a Kastamonu ne dedi?;

Tahsin Babaş'a Kastamonu ne dedi?

Yerel seçime kısa süre kala, AK Parti'nin Kastamonu adayı merak ediliyordu. Kastamonu'da AK Parti adayını açıkladı. AK Parti Kastamonu'dan önceki dönem belediye başkanı Tahsin Babaş'ı aday gösterdi. Peki AK Parti'den aday gösterilen Tahsin Babaş'a Kastamonu halkı ne dedi? Detaylar haberimizde…...

AK Parti, 31 Mart yerel seçimleri öncesi belediye başkanlıklarıyla ilgili aday belirleme çalışmasında sona geldi. AK Parti Kastamonu'daki adayı Tahsin Babaş oldu. AK Parti Kastamonu adayı Tahsin Babaş'ın Kastamonu'da duyurulmasının ardından halktan tebrik ve eleştirel yorumlar geldi.

HAYIRLI OLSUN DİYEN DE VAR PUDRA ŞEKERİ HATIRLATMASI YAPAN DA…

Tebrik edenler genel itibariyle hayırlı olsun ifadelerine yer verirken, Kastamonu hak ettiği hizmeti alacak’, 'Hakkını yemeyelim iyi çalışıyordu’, 'Kastamonu rahata erecek’ gibi yorumlar da peşi aıra geldi. Öte yandan Tahsin Babaş'ın önceki seçimde kullanmış olduğu 'Canla Başla Tahsin Babaşla’ seçim sloganıyla tebrik edenler de oldu.

Öte yandan AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, eleştirel yorumlar da aldı. Babaş genel itibarıyla rant ve çok katlı binalar üzerine eleştirilirken, 'pastırma' ve 'pudra şekeri’ hadisesi de yine gelen yorumlarda dikkat çeken bir detay oldu.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum