Kastamonu MİEM'i açtık, geçmişi paylaştık ;

Kastamonu MİEM'i açtık, geçmişi paylaştık 

AK Parti Milletvekili Halil Uluay ve AK Parti 26. Dönem Milletvekili Murat Demir'in Kadıdağı'nda hizmete giren Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi (MİEM) hakkında yaptıkları paylaşım dikkat çekti....

Demir'in 'Emeğimiz olduğuna inanıyorum' paylaşımının hemen ardından dönemin haberlerini paylaşan Uluay, o dönemki açıklamalarını hatırlattı.

ULUAY, İL BAŞKANLIĞI DÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

AK Parti Milletvekili Halil Uluay, MİEM'in hizmete açıldığı haberini 'İl başkanlığımızda çok emek verdiğimiz tesis, nihayet hizmete başladı" notuyla paylaştı.

DEMİR: "EMEĞİM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

AK Parti 26. Dönem Milletvekili ve Tuzla Belediye Başkanı A. Adayı Murat Demir ise "Muhteşem doğanın içinde, Muhteşem Projenin tamamlanmasında az çok emeğimiz olduğuna inanıyorum.Sn. Bakanımız Osman Aşkın BAK 2018 Genel seçimleri öncesi bizi kırmamış yoğun programlarına ara vermiş ve Kastamonu’ya gelmişti.O gün bu harika proje tamamlanacağı sözünü vermişti, İnşallah açılışını kendileri yapacaktır.Tüm Spor dallarında muhteşem bir tesisi.Emeği geçen herkese teşekkürler. Ülkemize, Milletimize, Kastamonu’ya ve tüm Sporculara hayırlı uğurlu olsun inşallah" gönderi paylaştı.

ULUAY'DAN KONTRA 

Bunun üzerine Milletvekili Halil Uluay ise o dönem yerel basına yansıyan haberleri paylaşarak, 2017 yılına ait "MİEM ile ilgili Gençlik Spor Bakanlığı birçok müdürlüğüyle beraber çalışma içine girdiler, MİEM'e gittiğimde canım acıdı" sözlerini hatırlattı.

TEŞEKKÜRLER

Murat Demir'in paylaşımı sonrasında bir kez daha o dönemi hatırlatma gereği duyan Halil Uluay'ın paylaşımının ardından ise akıllarda soru işareti kaldı.

Biz de, bu vesileyle  Kastamonu Açıksôz Gazetesi olarak; bu güzel yatırımın ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletelim.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum