Kastamonu'da ölen öğrenciyi sahipsiz bırakmadı;

Kastamonu'da ölen öğrenciyi sahipsiz bırakmadı

Kastamonu Belediyesi, gönüllere dokunan bir girişimde bulundu. Geçtiğimiz haftalarda ilimizde vefat eden Kastamonu Üniversitesi öğrencisi, unutulmadı....

Geçtiğimiz ay sonunda Kastamonu'da vefat eden Somalili Kastamonu Üniversitesi öğrencisi Samira Abdishakur Hussein’in defin işlemleri noktasında bütün imkanlarını kullanan Kastamonu Belediyesi, bu kez de Samira'nın anısına, alana mescit ve tuvalet inşa edecek.

Kastamonu Belediye Meclisinde konuşan Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, şu ifadelere yer verdi;

‘’Ben zaten ne gerekiyorsa yapın diye talimat vermiştim. Mekanı cennet olsun. Vefatından sonra ilgili müdürlüğümüze duyarlı vatandaşlarımız, çok sayıda müracaat da bulundu. Mezarının yapılması, oraya çeşme yapılması gibi talepleri oldu. Biz de belediye başkanlığı olarak Samira kardeşimizin anısına vatandaşlarımızın genelinin kullanacağı, bay-bayan mescit ve bay-bayan tuvalet yapma kararı aldık. İlgili müdürlüğümüzün sekretaryasında hayırlar yapılabilir. Daha büyük bir işe imza atmış oluruz. Ayrıca ölümünün 40’ncü gününe denk gelen 4 Ocak Perşembe günü de ruhuna ithafen mevlidi şerif programı planladık."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum