"Hedefimiz 1. Lig";

"Hedefimiz 1. Lig"

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, BRTV’de katıldığı programda kulübün son durumu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu...

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, BRTV’de katıldığı programda kulübün son durumu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 11 Ağustos'ta ilimizde yaşanan sel afeti gerekçesiyle Kastamonuspor'u ligden çekildiğini, ardından da toparlanma sürecine girdiklerini belirten Cengiz Aygün, kulübün SSK ve vergi borçlarının yanı sıra birçok borcunun olduğunu söyledi.  

"AYGÜN AİLESİ, KASTAMONUSPOR’UN ARKASINDA"

Kastamonu'nun yıllar sonra 2. Lig gördüğünü ifade eden Aygün, "Bırakın 2.Lig’de kalmayı, 1.Lige nasıl çıkartırız artık buna kafa yoruyoruz. Ocak ayında genel kurul olacak ve sanırım güzel de bir liste oluşturulacak. Sonuç olarak Cengiz Aygün ve Aygün ailesi Kastamonuspor’un arkasındadır. Kastamonuspor’u yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Bir süredir SSK, vergi, futbolculara ödemeler ve diğer birçok ödemeleri yapmaya devam ediyoruz. Kastamonuspor ile ilgili her şey şu anda yapılıyor. Çok sustuk ancak bir kere konuşup bu konuyu kapatacağım. Kastamonuspor önümüzdeki yıl transfer yasağını açmış, transferlerini yapmış, güzel bir kadro oluşturmuş, güzel bir hoca bulmuş ve 1.Lig parolasıyla bir takımı oluşturacağız" dedi.

"BU SAATTEN SONRA HEDEFİMİZ 1. LİG"

Kastamonuspor’u 3. Lige düşmekten kurtardıklarını belirten Cengiz Aygün, "Bu bir övüntü değil, görev bizim üzerimize düştü. Bu kadar para harcandı, bundan sonrası için de bir o kadar daha para harcanacak. Kastamonuspor ilimizin bir değeri olarak yoluna devam edecek. Bu saatten sonra hedefimiz 1. Lig. Ne gerekiyorsa yapılacak, düzgün bir yönetim kurulacak. Ocak ayına kadar da zamanımız var. Kastamonuspor yaşayacak, önümüzdeki sezon da yeşil sahalara çıkacak. Aslanlar gibi mücadelesini verecek. Geçen yıl yaşanan, ‘Kastamonuspor ah düştü, düşecek’ olayı da asla yaşanmayacak" diye konuştu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum